„Ca să putem ajunge la bani, daţi-ne decât voturi!” – îndemnul unui primar PSD din Mehedinţi. El le-a dăruit oamenilor plăpumi

2
529
Nandi Covlea, primarul PSD al comunei Prunişor, judeţul Mehedinţi (sursa foto: Google)

După patru mandate ca primar PSD la cârma localităţii Prunişor din judeţul Mehedinţi, Nandi Covlea i-a încurajat pe săteni să voteze, spunându-le: „Ca să putem ajunge şi noi la bani, de la dumneavoastră nu cerem decât voturi!”. Apoi edilul le-a dăruit oamenilor plăpumi!

În Căminul Cultural al localităţii Prunişor, din judeţul Mehedinţi, a fost organizat un eveniment menit să-i serbeze pe cei care au împlinit 50 de ani de căsnicie. Cuplurile sărbătorite au fost premiate cu diplome de onoare şi cu plăpumi. De la momentul festiv nu a lipsit taraful de lăutari, adus de primar.

Printre altele, Nandi Covlea, primarul PSD al comunei, i-a îndemnat pe sărbătoriţi: „Dumneavoastră nu vă cere nimeni nimic, decât voturi. Ca să putem şi noi ajunge la bani, de la dumneavoastră cerem voturi, nimic altceva, decât voturi!”

VIDEO: Nandi Covlea, primar PSD, cere oamenilor voturi, pentru a putea ajunge la bani!

Cine este Nandi Covlea

Nandi Covlea este primarul PSD al comunei Prunişor din judeţul Mehedinţi, aflat la cel de-al patrulea mandat în funcţia de edil. De asemenea, el este vicepreşedinte al PSD Mehedinţi.

La 6 iunie 2014, ziarul Obiectiv Mehedințean scria că primarul din Prunișor are o vilă cu 11 camere, două piscine şi chiar o capelă de rugăciuni.

Biografia lui Nandi Covlea aduce la lumină caracterul unui om descurcăreţ. Acesta, înainte de anul 1989, a fost ospătar la restaurantul Marinarul, din Drobeta Turnu Severin, ca apoi, după anul 1990, să devină el însuşi proprietarul restaurantului Perla Dunării, în portul Turnu Severin. Ulterior, Căpitănia Zonală Drobeta Turnu Severin a cumpărat restaurantul Perla Dunării, contra unei sume foarte mari. Imobilul a devenit sediul acestei instituţii de stat.

Actualmente, Nandi Covlea deţine un motel pe Dealul Balota.

La Referendumul pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, în anul 2012, Nandi Covlea a intrat Secţia de Votare numărul 244 din satul Cerveniţa, a luat 25 de buletine de vot, pe care le-a ştampilat şi le-a introdus în urnă, după care a semnat în listele elctorale. Preşedintele Biroului Electoral Judeţean, Ovidiu Giorgescu, a anulat buletinele de vot fraudate de către primar şi a raportat infracţiunea comisă.

Primarul Nandi Covlea a fost arestat de către DIICOT Mehedinţi la 3 iunie 2014, pentru a fi audiat într-un dosar de evaziune fiscală, cu un prejudiciu de două milioane de euro.

 

 

 

 

 

 

 

2 COMENTARII

  1. NUUUUU… „DECAT” (Sic !) NESPALATU’ asta de primar ESCROC, din fundu’ Olteniei-„HIPERDEZVOLTATE”-si-„CIVILIZATE” – Sic ! –, (INCA MAI !) are acest DISCURS, TIPIC PESEDIST: foarte recent, ACELASI indemn l-a adresat si Felix Stroe, „preșul” judetean pesedist de la Constanța !!!!

    (Doar caaa… NU le-a dat nimic, deocamdata, „DECAT” – Sic ! – LE-A PROMIS !!!)

    Ce vreti…, aceasta ADUNATURA-de-GOLANI, numita (acum) P.S.D., „DECAT” – Sic ! – asta face (caaa… „DECAT” – Sic ! – ATATA STIE !), de… TREI DECENII INCOACE: CUMPARA „PROSTIMEA” (!!!), ba c-o galeata…, ba c-o faina…, ba c-o plapuma… !!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here