Acasă Justiție Proiectul USR privind desfiinţarea Secţiei procurorilor pro-penali, aprobat tacit în Parlament!

Proiectul USR privind desfiinţarea Secţiei procurorilor pro-penali, aprobat tacit în Parlament!

USR a anunţat că proiectul de lege pentru desfiinţarea „Secţiei lui Tudorel&Adina Florea” a fost adoptat tacit în parlament. Formaţiunea condusă de Dan Barna a anunţat victoria pe Facebook:

„Proiectul propus de USR pentru desființarea secției speciale de investigare a magistraților și punerea în acord a legilor justiției cu recomandările Comisiei de la Veneția, a fost adoptat tacit de Camera Deputaților!

O victorie a USR în lupta împotriva infractorilor din PSD-ALDE! Secția specială a fost înființată la comanda lui Dragnea cu scopul de a intimida și elimina magistrații și procurorii incomozi politicienilor și mafioților. Dar și pentru a bloca dosare importante, cum încearcă șefa secției Adina Florea cu dosarul Tel Drum în care este cercetat Dragnea.

Noi am atras atenția încă de la înființare că secția va fi folosită în mod abuziv și în folosul infractorilor. Mai mult, critici a primit și de la Comisia de la Veneția, GRECO, Comisia Europeană și de la majoritatea magistraților români.

Nu ne vom opri aici! Vom continua să luptăm până când Tudorel, Dragnea și infractorii de la putere vor deveni istorie. Astăzi putem avea încredere că se poate!”

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Senat, care va fi camera decizională.

loading...

3 COMENTARII

  1. De fapt este o victorie a societății civile și nu a USR întrucât ei pentru au fost trimiși in parlament pe voturile date de cetățenii care nu toți sunt tampiti!
    Felicitări USR pentru acest lucru dar cam puțin fata de purcoiul de bani pe care ii câștigați lunar din banii contribuabililor!
    Și acum ce urmează ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările