Bolnavul mintal de la Antena 3

16
1627

Mihai Gâdea și-a demonstrat, o dată în plus, calitățile de propagandist al urii. Aseară, bolboroseala lui murdară, asemănătoare tulumbei de la vidanjă, a împroșcat în direcția președintelui Iohannis două cuvinte infame: „bolnav mintal”.

Retorica găunoasă nu i-a putut ascunde mârlănia, dimpotrivă. Iar când cineva din regia de emisie i-a atras atenția în cască asupra gravității afirmației, gâdele varanic a bolborosit ceva confuz și absurd: cică s-a referit la el însuși, „bolnavul mintal” este chiar el, nu Iohannis… O bâză ieftină, specifică unui apostol al Răului.

Dacă ar fi un accident, urmat de scuzele obligatorii, episodul ar putea fi ignorat. Dar este o rețetă, care poate fi numită „mârlănie cu repetiție”. Și mai grav: Gâdea a devenit un standard și la Antena 3 (unde e director), și la RTV sau, pe alocuri, la B1. Virusul a fost exportat și la TVR, unde a găsit teren fertil în multele straturi geologice de minciună planificată: stalinismul, ceaușismul, „revoluția în direct”, mineriadele, iliescismul, vadimismul, jigodismul contemporan.

O simplă listă: Mihai Gâdea, Mircea Badea, Adrian Ursu, Oana Stancu-Zamfir, Răzvan Dumitrescu, Dana Grecu, Radu Tudor, Alessandra Stoicescu, Sorina Matei, Victor Ciutacu, Andreea Crețulescu, Corina Drăgotescu, Ionuț Cristache, Sorin Roșca Stănescu, Bogdan Chirieac, Răzvan Savaliuc.

Dacă fiecare dintre aceștia ar fi orchestrat o singură ticăloșie de genul „bolnavului mintal” al lui Gâdea, și tot am avea definiția infernului mediatic. Dar toți – și încă mulți alții – sunt recidiviști înrăiți. Gâdea e maestrul, însă discipolii săi se străduiesc să-l ajungă și chiar să-l întreacă, într-o incredibilă spirală a răului.

Rezultatul îl cunoaștem, ne-am obișnuit cu el izbindu-ne prin ecranele televizoarelor. Aflam lucruri înfiorătoare. Geoană a ieșit președinte, dar Băsescu a furat voturile la Paris… Băsescu a fost demis, dar l-a pus la loc o erată… Iohannis vindea copii la bucată, iar pe unii îi tranșa și le vindea organele, ca la Hala Matache: ia ficatu’, ia plămânu’, ia rinichiu’, neamule!… Cioloș umbla cu canistra prin Clubul Colectiv, în timp ce tata Soros îi ținea chibritul… La Timișoara acționau, periculos, separatiștii… Secțiile de votare de la Londra erau goale, deși oamenii așteptau în frig de șapte ore… Diasporenii aduși cu autobuzele se așezau de câte trei-patru ori la coadă, ca să pară coada mai mare… Haștagiștii erau plătiți de Soros să protesteze, dar nici câinii nu lătrau gratis… În Piața Victoriei încăpeau lejer 430.000 de mitingiști aduși de PSD cu autocarele, dar nu aveau loc mai mult de 60.000 de protestatari anti-PSD nici înghesuiți ca sardelele… Românii dădeau lovituri de stat cu plăcuțe suedeze… Jandarmerița Ștefania era ruptă la cervicală, o aștepta paralizia totală, dar țopăia ca o căprioară… Nu jandarmii i-au gazat pe manifestanți, ci manifestanții au aruncat cu fecale în jandarmi… Legile justiției sunt bune, Europa e rea… Năstase e o victimă politică… Dragnea a fost condamnat nevinovat… Pe Voiculescu l-a băgat la beci Statul Paralel… Pușcăriile sunt pline de oameni nevinovați, deci trebuie date grațierea și amnistia…

Pomelnicul poate continua la nesfârșit. Pur și simplu, mercenarii minciunii au creat o realitate paralelă. Au făcut din procurori – infractori, din judecători – mafioți, iar din infractori și mafioți – victime politice, confirmate astfel de recursul extraordinar judecat în regim de urgență de Tribunalul Suprem Antena 3 & Company.

Iar în tot acest timp, românii au plătit 11 inși – unul cu rang de ministru și 10 cu rang de secretari de stat – care aveau obligația, sub jurământ, să impună respectarea Legii Audiovizualului. Cei 11 formează CNA, prima instituție capturată de mafioți înainte de a anunța, la proriile televiziuni, că sunt patrioți.

Din cauza lor, a celor 11, bolnavul mintal de la Antena 3 mai are dreptul să poarte lavalieră la rever, cască în urechi și microfon în mână. Fără complicitatea lor, bolnavul mintal de la Antena 3 ar fi primit interdicție de a se apropia la mai puțin de un kilometru de orice studio TV. Și el, și discipolii lui.

16 COMENTARII

 1. Grigore , sti de ce esti iubit de romani ? Pentru caracterul tau , pentru ca esti o personalitate morala ferma si un OM de toata isprava , cinste parintilor tai ca te-au crescut in spiritul adevarului si corectitudinii ! Dumnezeu sa te ocroteasca impreuna cu familia ta !

 2. Publicul din Romania dominat de ,,pasiunea analfabetului functional” de a dobandi cunostinte despre cultura si istorie urmareste la TVR transmisiune de zeci de minute cu slujba de pomenire a Regelui Mihai.Niciun telespectator sanatos mintal cu ,,educatie culturala,, si nici CNA nu sesizeaza ca in Catedrala de la Curtea de Arges DRAPELUL NATIONAL AL ROMANIEI e folosit ca fata de masa de catre Calinic al Argesului. Acelasi Calinic care a oficiat cununia religioasa a descalificatului Nicolae,nepot al Regelui, a folosit ca fata de masa DRAPELUL NATIONAL AL ROMANIEI. De ce nu este folosit steagul lor regal ca fata de masa????

 3. Asteptam reactia CNA, sper sa-i aduca popii o amenda imensa pentru marlanie!!!!!
  Ma bucur ca v-am descoperit site-ul, imi lipseste trupa de soc de la Jocuri de Putere!!!!!

 4. E un gest marsav al membrilor din familia regala,actuali si dezmosteniti,de a desconsidara Drapelul National al Romaniei stabilit prin Constitutia adoptata in mod democratic prin votul poporului roman. De cand reprezentativii luptelor ilegale de cocosi au stabilit in statul roman ca Drapelul Romaniei poate fi folosit pentru ei ca musama daca exista lege in vigoare despre amplasarea drapelului de catre institutiile publice.

 5. In Franta anilor ’70 era o mare teama si rezistenta la aparitia televizunilor private. Si asta in democratia franceza!. Lumea se temea impactul acestora si de pericolul ajungerii lor in miini ca cele de la Antena3 sau RomTv.

  Cred ca Rominia ar fi mai democratica, mai sigura si mai curata numai cu TVR. Societtea civila, asociatiile intelectualilor ar avea mai mare influenta asupra televiziunii; acum, cu haita televiziunilor, nu se mai poate face mare lucru.

 6. Dupa mine puterea mass mediei e imensa. In anii 50 bolsevicii au avut mult mai putine canale de informat publicul si tot au reusit sa creeze povesti de groaza impotriva burgheziei si mosierimii, impotriva vestului decadent, dupa ei, si s-a format o leziune in creierul omului nou, care cu greu mai poate fi indepartata, chiar si in ziua de azi, pentru ca multi inca mai traiesc si au transmis si copiilor lor, oameni maturi sau chiar in varsta la ora asta, aceeasi leziune mentala. Antena 3 foloseste exact efectele acelei leziuni adaugand la ea deformari noi ale realitatii, care se lipesc perfect pe cele dinainte: ura fata de vest, fata de nemti, fata de intreprinderi mari venite in Romania din vest, fata de diasporeni, fata de oamenii emancipati, culti si liberi in gandire.
  Antena 3 are acolo o galerie de neo-bolsevici care asta isi propun: sa perpetueze leziunea mentala din comunism, s-o improspateze si s-o extinda, pentru crearea unui nou OM NOU: neo-bolsevicul butucanos intors cu fata spre rasarit si plin de tavna la adresa vestului, in plus, admirator al puternicilor zilei care desi au furat, sunt plini de merite in ochii lor, pentru ca Justitia e VINOVATA, ea trebuie pusa cu botul pe labe…E CUMPLIT DACA PSD-ISTII NU SUNT PUSI UNDE LE E LOCUL IN CEL MAI SCURT TIMP! INSEAMNA CA TARA S-A ZOMBIFICAT SI NU MAI AVEM SCAPARE!

 7. Excelent comentariu,ca de obicei la pupitrul luptei impotriva derbedeilor din presa si televiziuni plati sa prosteasca oamenii care-i privesc si asteapta informatii reale.

 8. Adriana negruti ai facut un comentari-ghiveci.Bolsevicii, nu aveau nevoie de ,,povesti de groaza impotriva burgheziei si mosierimii”.Saracia era prea mare in randul majoritatii populatiei din mediul rural.Inca inainte de razboi oameni multi de la sate umblau cu imbracaminte peticita,desculti si iarna si vara,inclusiv copiii.Stiind acel nivel de trai al poporului, regina maria trimite taranii tinuti in saracie chiar de regimul ei la razboi, neechipati si neinstruiti, cu ofiteri specialisti la dame si nu la strategii de razboi.A luptat si ea la Cotofenesti. Idem si carol ll dar pe alte campuri. Asa ca din anii 50 cu bolsevici buni sau rai populatia de la sate nu a mai mers in picioarele goale si cu imbracamintea peticita.Copiii de tarani au mers la scoli unde au facut mai mult de 4 clase ca pe vremea lui carol ll sau deloc in vremea reginei maria.pt ca ea se considera foarte educata nu lasa si pe altii sa aiba acces la scoli,doar pe a-i camarilei regale..

  • @Vlaicu, raspopitul gadea „SLUGESTE” pe dinozaurul bolseviko-KGB-ist FELIX MOTANU VARANU si pe: militienii, securistii si activistii PCR ce bantuie ca niste stafii postul de televiziune LA-TRINA 3 !!!

 9. Ultima reduta, ultima sansa este cea a alegerilor parlamentare. Daca romanii nu vor iesi masiv la vot, un vot care sa scoata pur si simplu psd-ul din parlament, atunci vom fi sortiti dezastrului total! Uitati-va la cei care picheteaza Parlamentul: maximum 15 persoane. No comment…

 10. Daca a distrus ceva tara asta, pe langa prostia nativa a natiei, a fost MANIPULAREA. Sa avem posturi TV private ale infractorilor bogati este garantata distrugerea mintilor a milioane de oameni care NU MAI GANDESC DECAT IN GAMA DE IDEI RASPANDITE DE ANTENA 3. NU NUMAI IDEI BOLNAVE DE URA IMPOTRIVA VESTULUI, DAR IDEI MARLANESTI CARE INOCULEAZA MARLANIA CA UN MOD NATURAL DE COMPORTAMENT! ABSOLUT BOLSEVIC, NEROMANESC! PENTRU DISTRUGEREA DEMNITATII ACESTUI POPOR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here