vineri, mai 24, 2024
AcasăUtilBaterii pentru bucătărie: cum să alegi modelul ideal pentru tine?

Baterii pentru bucătărie: cum să alegi modelul ideal pentru tine?

-

Ai o familie mare, pentru care gătești în mod constant? Înseamnă că ai nevoie de o bucătărie foarte bine mobilată și utilată, unde să te poți mișca în voie pentru a realiza cele mai bune bucate.

De exemplu, recomandat este să alegi cu grijă din gama de baterii bucatarie pe care o ai la dispoziție, astfel încât să poți spăla toate vasele cât mai ușor, mai ales dacă nu dispui de o mașină de spălat vase. Află din rândurile de mai jos care sunt detaliile de care trebuie să ții cont, însă, înainte de a face o investiție!

Baterii bucătărie – alege în funcție de tipul de comandă!

Unul dintre cele mai importante elemente care contează atunci când cauți o baterie de bucătărie este referitor la modul în care poți acționa apa. De exemplu, ai la dispoziție următoarele modele:

  • baterii cu monocomandă – moderne și eficiente, aceste baterii sunt prevăzute cu un singur robinet, pe care îl poți roti fie spre stânga, fie spre dreapta. Dacă ai nevoie de apă rece, este suficient să rotești robinetul spre stânga, iar dacă ai nevoie de apă caldă, spre dreapta;
  • baterii cu dublă comandă – bateriile din această categorie sunt cele clasice și au 2 robineți separați: unul pentru apă caldă și unul pentru apă rece;
  • baterii cu senzori – dacă îți dorești o baterie modernă, realizată în baza tehnologiei de ultimă generație, modelul cu senzori este ideal pentru tine. Practic, apa pornește atunci când pur și simplu îți apropii mâinile de pipa bateriei. Mai mult, dacă vrei să economisești apă, te poți orienta spre un model cu water reduction, care are un jet de apă cu consum redus.

Înălțimea pipei contează

Nu uita să iei în considerare și faptul că bateriile sunt împărțite pe mai multe dimensiuni, în funcție de înălțimea pipei! Pe piață există baterii de dimensiuni începând de la S până la L. Cu cât chiuveta de bucătărie este mai mare, cu atât ai nevoie de o baterie cu o pipă mai înaltă, pentru ca apa să curgă fluid, fără a stropi împrejur atunci când o folosești.

- Advertisement -

Fixă sau mobilă?

Printre elementele de care mai trebuie să ții cont se numără și faptul că bateriile de bucătărie pot avea o pipă fixă sau mobilă. Deși ambele variante sunt practice, cele cu pipă mobilă îți oferă mai multă libertate de mișcare și, în același timp, posibilitatea de a spăla mai ușor vasele.

În același timp, ai la dispoziție și baterii prevăzute cu furtune retractabile conectate la pipă: acestea sunt eficiente mai ales atunci când vrei să clătești oale de mari dimensiuni. Este suficient să scoți furtunul și să îl miști în funcție de locul unde ai nevoie de jetul de apă.

Design

Nu în ultimul rând, design-ul contează și el. După ce te asiguri că bateria pe care ți-o dorești este practică din punct de vedere tehnic, te poți gândi și la felul în care aceasta arată. Dacă modelele din inox sunt clasice, argintii, este bine să știi că pe piață mai există și baterii cu aspect vintage, care se potrivesc de minune în bucătăriile mobilate în același fel.

- Advertisement -

Baterii-lux.ro îți pune la dispoziție o varietate de obiecte sanitare de top. Începând de la coloane de duș, lavoare, baterii baie, precum și baterii bucătărie de top, pe toate le găsești online. Este suficient să accesezi link-ul anterior menționat de pe orice dispozitiv conectat la Internet, pentru a studia cu atenție gama de produse. Ulterior, îți poți plasa comanda în doar câteva momente!

Date de contact:

E-mail: office@baterii-lux.ro

Telefon: 0721 482 872

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -