Băsescu: „Da, categoric îl susţin pe Iohannis în turul 2”

9
1476
Băsescu şi Iohannis, singurii doi președinți realeși cu mai multe voturi decât la primul mandat

Fostul preşedinte Traian Băsescu a comentat în stilul său plastic rezultatele alegerilor din primul tur al alegerilor prezidenţiale.

Acum europarlamentar ar aceluiaşi grup politic european din care face parte şi Klaus Iohannis, prin susţinerea sa de către PNL, Băsescu nu are nicio ezitare când este întrebat dacă îl va susţine pe Iohannis în turul doi.

„Categoric, da!”, a răspuns Traian Băsescu atunci când a fost întrebat la RTV dacă îl va susţine pe actualul preşedinte în finala prezidenţială.

Băsescu a atacat puternic PSD, despre care a spus că, în condiţiile în care a majorat salarii şi pensii, a ajuns la scorul luat de PDL după ce a tăiat salariile bugetarilor.

”Uitaţi-vă la PSD, au primit 46% încredere în 2016. Nu au ştiut ce să facă cu acele procente. În condiţiile în care au mărit salarii, au mărit pensii, au ajuns la rezultatul la care am ajuns eu anunţând reducerea salariilor. Cum e posibil: câtă lipsă de capacitate de a lucra, ca partid politic, să ai? Dar nu aş plânge PSD-ul, eu m-aş asigura să o putere de dreapta probabil va fi mai exigentă cu cheltuirea banilor în domeniul social  dar va îndrepta resursa către investiţii eu sper că vor reuşi să facă un echilibru, pentru că nimeni nu spune că nu trebuiau mărite pensiile sau salariile”, a mai afirmat Traian Băsescu.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

 

9 COMENTARII

  1. HAI-SIKTIR” SI TU, băăăiiii… DERBEDEULE-ÎMPUȚIT deee… „Băs(INOSUL)e”, DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ?!!!

    TU, măăă… Băsescule, GOLANULE-SCÂRBOS (!), HOȚOMAN-ORDINAR, BEȚIVULE-PIȘAT-pe-EL (laaa… PROPRIU – !!!!!! –, EXISTĂ FOTOGRAFIILE-DOVADĂ !), CÂRPAAA…-CURVEI-VULGARE-de-Udroaica-NESPĂLATĂ, taci din gură: ai băgat… „CIUMA-ROȘIE” în turul doi, ESCROC-NENOROCIT ce ești, prinnn… INVENTAREA (!) candidatului-…”OTRAVĂ” (pentru… CENTRU-DREAPTA) !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here