„Ateul” Ion Iliescu ajunge la spital exact în ziua în care Papa vizitează România

2
1231
Ion Iliescu
La 89 de ani și 30 de la Revoluție, Ion Iliescu își publică testamentul politic în care se auto-declară nevinovat

Ce destin! Chiar în ziua sosirii Papei Francisc în România, fostul preşedinte Ion Iliescu nu-i iese în cale trimisului de la Vatican, ci ajunge la spital!

Ştirea difuzată iniţial de România TV anunţa că Iliescu a ajuns „în stare gravă” la urgenţă. Informaţia n-a fost confirmată ulterior, deşi mulţi dintre cei care au auzit vestea iniţial au făcut clar legătura între vizita Papei Francisc în România şi starea de sănătate a celui care a condus România imediat după Ceauşescu.

„Dumnezeu nu dă cu parul” sau „Dumnezeu nu doarme” au fost doar unele dintre mesajele postare de „internauţi” pe reţelele de socializare la auzul ştirii că Iliescu a ajuns „în stare gravă” la spital.

N-a fost în stare gravă, dar a fost la spital.

Reporterii Mediafax au aflat că fostul preşedinte Ion Iliescu se află, vineri, la spital, pentru a i se face mai multe investigaţii medicale, după ce în luna aprilie, a fost operat de ericardită lichidiană – tamponadă cardiacă.

Ion Iliescu nu ar fi fost nici măcar internat.

Iliescu a fost operat, la începutul lunii aprilie, de ericardită lichidiană – tamponadă cardiacă, la spitatul C.C. Iliescu din Capitală.

Fostul preşedinte are 89 de ani şi a mai fost operat la inimă, fiindu-i montate câteva stenturi, una dintre operaţii fiind făcută la Paris în 2007.

Ca o curiozitate sau coincidenţă a contrastelor cu vizita Suveranului Pontif, Iliescu s-a declarat în trecut ateu. Sau „liber cugetător”, dacă acceptăm „traducerea” pe care el însuşi a dat-o cuvântului ateu.

 

 

2 COMENTARII

 1. Iliescu era un biet Ion
  Mergea pe drum cu lampion
  Vorbea de civilizație
  Noi eram parte din rație
  Omul Ion era un Iliescu
  Se credea mare nebun
  Vorbea de austeritate
  Ca parte din raritate
  Omul nou e un Ion
  Un Brâncuș cu papion
  Face ce face şi zace
  El era cel cu cojoace.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here