Airsoft – caracteristici, echipamente și variante de joc care provoacă dependență

0
106

Airsoft este un sport asemănător paintball-ului. La airsoft, sunt două echipe care joacă pe un teren; iar gloanțe mici de plastic sunt trase către adversari sau diverse ținte.

Jocul se bazează foarte mult pe corectitudine, ceea ce înseamnă că fiecare jucător va părăsi terenul dacă este lovit de un glonț de plastic. Citște mai jos tot ce trebuie să știi despre jocul airsoft.

Cerințe speciale ale jocului de airsoft

În continuare vei afla cele mai importante lucruri pe care un începător ar trebui să le cunoască.

Dacă vrei să joci airsoft, ai nevoie de un anumit nivel de spirit de echipă și de o stare fizică bună. Dar cu siguranță nu ar trebui să iei lucrurile prea în serios!

Pentru jocul Airsoft ai nevoie de arme și există numeroase modele diferite pe care le poți achiziționa. Ele diferă ca formă și putere, dar pentru a putea juca airsoft, ai nevoie și de alte accesorii:

  • o armă airsoft AEG;
  • o baterie încărcată și încărcător pentru pistol;
  • muniție pentru armă.

Desigur, ochelarii de protecție sunt de asemenea foarte importanți, aceștia fiind printre cele mai importante elemente pentru jocul de airsoft. Restul echipamentului depinde de locul unde vrei să joci.

Îmbrăcămintea rezistentă și perechea de bocanci militari ar trebui să fie o cerință de bază pentru fiecare jucător. Practic, însă, depinde de fiecare jucător dacă apare pe teren în echipament de camuflaj sau în blugi.

Antrenamentul regulat nu este necesar pentru acest sport. Cu toate acestea, deoarece jocul este despre lovirea adversarului sau a unei ținte specifice, ar fi recomandabil să faci antrenament pentru a te familiariza cu arma airsoft aleasă. Dar dacă dorești să joci regulat și la un nivel profesional, ar trebui să te alături unui club sau unui grup de antrenament și să exersezi în mod regulat.

Reguli și variante ale jocului airsoft

Airsoft este un joc de teren tactic. Este vorba de a concura ca o echipă împotriva alteia, fiecare jucător fiind echipat cu pistoale airsoft.

Se folosesc bile din plastic sau biodegradabile. Ele poartă, de asemenea, denumirea BB. Se face o distincție între jocurile scurte și cele mai lungi sau jocuri rapide și operațiuni. Scopul jocului este, de exemplu, de a captura un obiect sau de a obține un steag.

La proiectarea terenului de joc, trebuie respectate unele cerințe legale, care de obicei permit doar organizatorilor mai mari să creeze un mediu de joc atât de sigur. De exemplu, locația trebuie să fie privată și liniștită. În plus, jocurile nu trebuie să provoace nicio poluare fonică.

Locațiile tipice includ depozitele din zonele urbane, iar fostele zone de antrenament militar și pădurile sunt utilizate în principal pentru aceasta în zonele rurale.

Battle Display – o variantă de joc Airsoft

Airsoft este unul dintre cele mai populare jocuri de teren tactic din întreaga lume. Diversele forme de joc în care poate fi practicată invenția japoneză sunt deosebit de atrăgătoare. Varianta Battle Display iese în evidență – impune mult mai multe cerințe jucătorului decât airsoftul tradițional.

Varianta Airsoft Battle Display este adesea denumită o reconstituire. Aceasta înseamnă cea mai precisă replică posibilă a unei unități militare existente. Jucătorii caută numeroase imagini și înregistrări de film ale Comandamentului Forțelor Speciale pentru a putea recrea echipamentul și ținuta până la ultimul detaliu.

Mulți jucători de airsoft sunt încântați când vorbesc despre Battle Display. Cercetarea și munca precisă pentru a afla cum trebuie să-ți alegi ținuta de joc este o mare plăcere. Dacă apoi intri în joc în ținuta potrivită, acest lucru aprofundează experiența de joc de rol și, de asemenea, te conduce la o performanță de top.

Oricât de populară este varianta Battle Display a Airsoft, până acum a fost jucată destul de puțin, căci cercetarea și mai ales achiziționarea hainelor potrivite sunt foarte costisitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here