vineri, aprilie 12, 2024
AcasăPariuri sportiveAcesta e Super Quiz Show-ul anului! Înscrie-te la casting pentru "Mondial în...

Acesta e Super Quiz Show-ul anului! Înscrie-te la casting pentru „Mondial în familie”!

-

Azi e cea mai bună zi să-ți câștigi locul în competiția din cadrul Suiz show-ul anului 2022, emisiunea concurs „Mondial în familie”!

Ești pasionat de istoria fotbalului? Atunci consideră-te deja în play-off și joacă-ți șansa de a face istorie alături de perechea ta!

Înscrie-te azi la casting și califică-ți echipa între cele 32 de participante la emisiunea „Mondial în familie”!

Ești între cei care știu istoria fotbalului, te remarci între prieteni când povestești despre Mondiale, jucătorii și antrenorii care au făcut istorie, despre naționalele care au fascinat miliarde de fani și care au transformat fotbalul dintr-un sport într-o adevărată religie?

- Advertisement -

Atunci, ești deja antrenat să te bați pentru unul dintre cele 32 de locuri în competiția din cadrul emisiunii concurs „Mondial în familie”.

Calificarea aduce garantat un premiu. Triumful în competiție aduce suplimentar și o excursie la Campionatul Mondial din Qatar.

Poate că ai deja multe realizări alături de parteneră, dar cu așa ceva, nimeni nu se poate lăuda: să fie perechea campioană mondială a familiilor. O pereche în care cunoștințele lui despre fotbal și curajul, ambiția și intuiția ei fac echipă pentru un premiu de vis.

- Advertisement -

Ai primit pontul. Mergi pe el și înscrie-te acum la casting pentru „Mondial în familie”, aici: tvr.ro/mondialinfamilie!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -