duminică, septembrie 8, 2024
AcasăNewsVIDEO. Florin Iordache, fugărit de un protestatar: "Ciordache, infractorule!"

VIDEO. Florin Iordache, fugărit de un protestatar: „Ciordache, infractorule!”

-

https://www.facebook.com/morosanutivilic.marian/videos/2422684791107104/?t=53

Marian Ceauşescu, unul dintre cei mai activi protestatari care a fost implicat şi în manifestaţiile anticomuniste din decembrie 89 şi la mineriade, i-a „luat urma” lui Florin Iordache, poreclit „Ciordache”, la o petrecere organizată de PSD în avans de Moş Nicolae.

La petrecere, susţine „Adevărul”, a ajuns şi Liviu Dragnea (pe care îl cheamă şi Nicolae), deşi acesta anunţase că este bolnav şi că nu poate ieşi din casă.

- Advertisement -

„Să vă stea în gât mâncarea, domnu’ Ciordache. Ce să vă gândiţi voi la copiii care mor de foame acum! Apăraţi infractorii?? Nu vă e ruşine, ca să daţi aceste legi? Ciordache, infractorule!”, i-a strigat protestatarul în timp ce-l urmărea pe fostul ministru al Justiţiei, autor al celebrei OUG 13 şi şef al comisiei parlamentare care a aprobat legile anti-justiţie condamnate de UE.

Florin Iordache s-a speriat şi a luat-o la fugă spre intrarea în restaurantul unde era pregătită chermeza PSD. Este al doilea incident în care este implicat acesta, după cel privind vopsirea gardului casei sale de către protestatarii #Rezist.

Cauza supărării celor care i-au vandalizat gardurile viloiului său a fost gestul obscen, din parlament, arătat de „Ciordache” opoziţiei, românilor din stradă şi Europei – tuturor celor care se opun atacului PSD-ALDE la justiţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -