joi, septembrie 19, 2024
AcasăNewsDramă pentru un titular din naționala de fotbal a României: tatăl său...

Dramă pentru un titular din naționala de fotbal a României: tatăl său s-a spânzurat de grinda casei!

-

Căpitanul echipei de fotbal CS Universitatea Craiova, Nicușor Bancu, a primit o veste îngrozitoare: tatăl său a fost găsit spânzurat în casa sa din comuna Crâmpoia, județul Olt.

Nicușor Bancu (31 de ani) a fost titularul postului de fundaș stânga, în naționala României, recentul Campionat European, disputat în Germania, așa cum a fost și în preliminarii. A făcut parte și el din „Generația de Suflet”.

Acum, sufletul lui Nicușor Bancu este împietrit: a fost anunțat că tatăl său, Cristian Bancu (61 de ani), s-a spânzurat. Polițiștii au confirmat faptul că bărbatul a fost găsit atârnând fără viață, în casa sa din localitatea Crâmpoia, județul Olt.

Nenorocirea s-a întâmplat la două zile după ce Universitatea Craiova, cu Nicușor Bancu titular, a fost eliminată de NK Maribor în turul 2 preliminar al Conference League.

- Advertisement -

Într-un interviu din 2017, Nicușor Bancu povestea momente din copilăria sa: „Am început să mă joc cu mingea de mic, pe la 5-6 ani, prin curte, și tot timpul mai spărgeam câte ceva. Tata nu-mi zicea nimic, mama mă mai altoia”.

Cristian Bancu (dreapta) și fiul său fotbalist / FOTO: Facebook

A mai încercat să se sinucidă și altădată. Acum a fost găsit spânzurat de grindă

Conform Inspectoratului de Poliție al Județului Olt, bărbatul în vârstă de 61 de ani s-a spânzurat sâmbătă, în jurul orei 9.00.

Trupul lui Cristian Bancu a fost găsit atârnat de o grindă a casei. Cel care l-a găsit a fost fratele lui Nicușor Bancu. El a fost cel care a sunat imediat la 112.

- Advertisement -

Cristian Bancu rămăsese singur acasă, după ce soția sa plecase la Craiova pentru a avea grijă de fiul lui Nicușor Bancu.

Cristian Bancu avea de mai mult timp probleme la inimă și intrase în depresie. Această stare s-a accentuat după ce, în urmă cu trei ani, a suferit un accident vascular cerebral (AVC).

Pentru Cristi Bancu nu ar fi fost prima tentativă de suicid. Acesta ar mai fi încercat să-și pună capăt zilelor, situație influențată grav și de probleme cu alcoolul pe care le avea bărbatul.

Nicușor și Cristian bancu / FOTO: Facebook

Comunicatul IPJ Olt

„La data de 3 august a.c., în jurul orei 09.00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat, din municipiul Craiova, județul Dolj, cu privire la faptul că tatăl său s-ar fi spânzurat la o locuință din comuna Crâmpoia, județul Olt.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 8 Perieți, care au stabilit faptul că aspectele sesizate se confirmă.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit identitatea persoanei, aceasta fiind un bărbat, în vârstă de 61 de ani, din comuna Crâmpoia.

Trupul bărbatului a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările.”

Cristian Bancu / FOTO: Facebook

CSU Craiova: „Suntem alături de căpitanul nostru”

Clubul Universitatea Craiova a luat la cunoștință de tragedia din familia lui Nicușor Bancu, căpitanul echipei oltene, și i-a transmis acestuia un mesaj pe rețelele de socializare.

„Veste tristă astăzi. Tatăl lui Nicușor Bancu s-a stins din viață. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Suntem alături de căpitanul nostru în aceste momente grele pentru el”.

Crâmpoia – o comună cu două sate

Situarea comunei Crâmpoia în județul Olt

Cristian Bancu locuia în satul Crâmpoia din comuna cu același nume, situată în estul județului Olt, aproape de „granița” cu Teleorman. De altfel, comuna are doar două sate: Crâmpoia și Buta.

Populația comunei, în 2021, era de 3.345 de locuitori.

Primarul comunei, Ionel Mirea (PSD), e în funcție din 2012 și a fost reales, în urmă cu două luni, pentru cel de-al patrulea mandat consecutiv (până în 2028).

Consiliul Local al comunei Crâmpoia e format din 13 consilieri, de la PSD (7), PNL (3), Pro România (2) și ALDE (1).

 

 

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Încolțit, Pieleanu demisionează de la SNSPA. Foste studente îl indică drept „un prădător sexual mai periculos decât Bulai“. Se cere anchetarea „sondorului“ PSD

VIDEO. Ziua în care Porcul-de-la-catedră a fost zdrobit: făcut de râsul țării, dat afară din facultate, cercetat penal, și-a cerut pensionarea. Abuzurile sexuale scârboase ale prof. univ. dr. Alfred Bulai. De mulți ani le cerea studentelor să se dezbrace în fața lui și le amenința cu „șarpele”

VIDEO. „Socialiștii de caviar“: Grindeanu, filmat când își ascundea ceasul scump în buzunar, înainte de filmare. „Îl am de mult, are încuietoarea stricată!“

Ciolacu s-a dat de gol: deficitul bugetar al României pe 2024 va fi de peste 8%, și nu de 5%! Aritmetica l-a doborât pe impostorul mincinos

„Noul Caritas“, în centrul Capitalei: sute de fraieri stau la coadă pentru a se înscrie la „apartamentele de 35.000 de euro fără dobândă“ promise de George Simion și AUR

Furioasă, Carmen Dan dezvăluie: Dăncilă știa ce pregătește Dragnea pe 10 august 2018! PSD și serviciile călăresc România, liderii își pun șefii în Poliție, premierii sunt aleși pe criterii de loialitate sau SRI

Sistemul petrece la ziua lui Tucă: Geoană, Ciolacu, Ponta, Dungaciu… Conspiraționiști, rusofili și prieteni ai Chinei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -