6.000 de euro în doar 10 secunde! Gardoș povestește la microBEAST în SuperLigă cum a primit, aproape instant, 150% în plus la salariu

0
188

Episodul 2 din microBEAST în SuperLigă a fost difuzat în premieră duminică seara, pe canalul de YouTube Superbet România. Gazdele emisiunii sunt George Tănase și Ionuț Rusu, iar cei doi comedianți și-au propus să viziteze fiecare echipă și să descopere poveștile lor sau ale oamenilor apropiați.

În acest episod, invitatul special a fost Florin Gardoș. Fostul internațional a petrecut o zi întreagă alături de George și Ionuț. Dimineața, i-a supus pe cei doi la super-provocări pe stadionul din Chiajna, unde a debutat în fotbalul profesionist, iar execuțiile „à la Ronaldinho” nu au lipsit.

Gardoș, devenit dezvoltator imobiliar, a dezvăluit apoi secretele din spatele construirii blocurilor chiar pe de șantier, unde prânzul a fost servit „câmpenește”, pe ziar, în totală antiteză cu restaurantele de lux la care Florin mânca în perioada petrecută în Premier League, unde a fost coleg la Southampton cu olandezul Virgil Van Dijk și senegalezul Sadio Mané.

Seara s-a încheiat pe stadionul din Ghencea, la meciul FCSB – CFR Cluj, primul jucat de „roș-albaștri” pe noua arenă. Celor trei li s-a alăturat și polonezul Lukasz Szukala. Fostul coechipier al lui Florin din centrul defensivei nu mai venise în Ghencea de la ultimul lui meci ca fotbalist în culorile roș-albastre!

Acea perioadă i-a adus aminte lui Gardoș și cum a reușit să obțină de la Gigi Becali, în doar 10 secunde, o mărire de contract de 150%, după ce nu a dormit o noapte ca să pregătească un discurs convingător. „Scuză-mă, tată, n-am știut că ai doar 4.000. De luna viitoare, iei 10.000!”, a fost replica patronului FCSB.

Acestea, dar și multe alte momente amuzante, în episodul 2 al microBEAST în SuperLigă, cea mai nouă serie dedicată campionatului României.

Primul episod al microBEAST în SuperLigă poate fi vizionat AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here