YEEEES! Mourinho s-a luat la trântă cu un braţ de sticle cu apă

1
39

Explozie atipică de bucurie a lui Jose Mourinho, la finalul penultimului meci din grupa F a Champions League! Era primul minut al prelungirilor dintre dintre echipa sa Manchester United şi elveţienii de la Young Boys Berna şi meciul se îndrepta către un dezamăgitor 0-0 pentru cea mai valoroasă echipă de fotbal din lume.

În acel moment când nimeni nu se mai aştepta la surprize, Marouane Fellaini primeşte cu spatele la poartă o minge lungă în careul elveţienilor, face stop pe piept, o lasă să cadă pe gazon, se răsuceşte şi plasează un şut pe jos în colţul din dreapta al portarului. Gooool!

Mourinho se întoarce spre banca de rezerve, şutează în setul de sticle de plastic cu apă plată aflat jos, apoi ia un alt set în braţe şi-l trânteşte de pământ în semn de izbăvire. Imaginile cu el fac înconjurul lumii, Manchester United e calificată deja în optimile competiţiei înainte de ultima partidă de grupei, de la Valencia.

Reacţia antrenorului portughez descrie perfect sentimentul de descătuşare emoţională. United merge prost în campionatul britanic, e pe locul 8 după 14 meciuri, iar ultimul meci acasă s-a încheiat 0-0, spre nemulţumirea suporterilor. Mourinho este criticat pentru stilul insipid de joc, prea precaut şi lipsit de intensitate şi se află sub o mare presiune din partea celor care îi cer deja demisia.

Foto: Daily Mail

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here