Violatorul din izmenele lui Ion Iliescu

3
1370

„Corupţii nu violează, corupţii nu aşteaptă tinerele la lift”. Aşa grohăit-a Șerban Nicolae, senatorul născut în izmenele lui Ion Iliescu.

Sigur, corupții nu violează. Corupții sunt blajini, duioşi, sentimentali. Violurile îi oripilează… dacă victimele sunt ei înşişi sau cineva din familia lor. Corupții iubesc delicat, fără brutalitate. Nişte oameni deosebiți.

Corupții nu aşteaptă tinerele la lift. Nici nu au de ce, pentru că nu prea merg cu liftul. Nu stau la bloc, au vile aşezate pe pământ. Singurele tinere pe care le aşteaptă la lift sunt amantele, ținute ascunse de ochii nevestelor. Corupții au grijă de liniştea familiei.

Corupții nu dau cu pumnul. Sigur, cu unele excepții. Ele, excepțiile, ar trage cu mitraliera în manifestanții din Piața Victoriei (C. Rădulescu). Sau ți-ar lua gâtul cu o grenadă (N. Bacalbaşa). Sau pun jandarmii să te bată şi să te gazeze (L. Dragnea, C. Dan).

Corupții nu-şi bat nevestele. Le tratează tandru, cu cadouri scumpe. Le plimbă prin insule exotice. Le fac deputate. Le plasează prin consilii de administrație. Divorțează de ele, de formă, ca să-şi salveze averea. Divorțează şi pe bune când amanta pune piciorul în prag. Vrea să fie şi ea o doamnă, iar coruptul – om de onoare – nu-i poate răpi bucuria asta.

Corupții nu-ți fură găina din coteț. Ei au preocupări mult mai înalte: jefuiesc fabrici, devalizează bănci, trafichează influență, sifonează bugete publice, dau tunuri de milioane. Nu au timp de găinării.

Corupții nu-ți şutesc portofelul în tramvai. Nici nu au cum, pentru că nu circulă cu tramvaiul. Dar ei compensează furând asfaltul din autostradă, de ajungi să-ți rupi şi maşina, şi gâtul. Când sunt mai harnici, îți fură autostrada cu totul.

Corupții nu intră peste tine în casă, să te tâlhărescă. Au ei case mai frumoase. Și bijuterii mai multe. Și maşini mai scumpe. Ce să caute ei în sărăcia ta? E suficient că din banii tăi, furați de ei, şi-au făcut palate.

Vedeți cât de buni sunt corupții? Avea dreptate Șerban Nicolae: vă speriați degeaba. Căci, se ştie, ei vă vor numai binele. Nişte corupți de bine.

Stați liniştiți, Șerban Nicolae n-o să vă violeze într-un gang! El vă violează zilnic, temeinic, aşezat. Vă violează istoria (mai țineți minte? – „partizanii anticomunişti au luptat împotriva interesului țării, au slăbit capacitatea de luptă a României”). Vă violează legile. Vă violează bunul-simț. Vă violează inteligența. Vă violează buzunarul, contul, portofelul.

Căci el, Șerban Nicolae, e sprijinul parlamentar-logistic pentru toți violatorii şi hoții şi tâlharii din România. E violatorul din izmenele sovietice ale lui Ion Iliescu.

3 COMENTARII

  1. Situatia revoltatoare dar si tragica e ca fapta de la Alba Iulia cu femeia batuta in fata liftului se va repeta la nivel de tara in alte cateva mii de cazuri.Si nu toate victimele puscariasilor eliberati de psd vor avea ,,sansa,, sa scape doar cu un pumn in barbie si camera de supraveghere pt identificat si ca proba in instanta asupra talharilor.Tragic e modul cum s-au comportat dancila si serban nicolae cand au primit foto de la parlamentarul pnl cu agrsorul femeii in lift.Nu le pasa!nu le pasa ca in multe familii vor exista necazuri cu copii si mame care vor fi victime ale puscariasilor eliberati de psd.

  2. Excelent articol, d-le Cartianu, jos palaria! Este clar ca lumina zilei, daca vrem sa scapam de-alde draknea, valcov, nicolae, nicolicea, ccr, csm, ij, bubosul toader, tradiceanu, trebuie sa scapam de CORUPTIE, doar daca dispare ea, coruptia, atunci dispar si toti promotorii ei! Mi-e foarte teama ca perioada de timp pt a scapa de coruptie tocmai s-a marit, pentru ca alta solutie eu nu vad decat EDUCATIA! Ar mai fi fost o solutie ce ne scapa intr-un timp mai scurt, JUSTITIA, dar abia mai respira!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here