luni, martie 4, 2024
AcasăMass-mediaRealitatea paralelă a lui Gâdea: "S-a prăbuşit cocina statului mafiot! Dăncilă -...

Realitatea paralelă a lui Gâdea: „S-a prăbuşit cocina statului mafiot! Dăncilă – Iohannis 3-0. Doamna Dăncilă l-a bătut de i-a sunat apa-n cap!”

-

Desantul lui Klaus Iohannis la şedința de guvern a fost comentat în cheie diversionistă la televiziunea infractorului Dan Voiculescu. Tonul l-a dat directorul Antenei 3, Mihai Gâdea. Acesta a jubilat, numărând golurile pe care Viorica Dăncilă – „o doamnă” – i le-ar fi dat lui Klaus Iohannis.

Mihai Gâdea la Antena 3:

 • „S-a prăbuşit cocina statului mafiot! Iohannis s-a dus la Guvern şi şi-a luat-o în freză. Viorica Dăncilă l-a bătut de i-a sunat apa-n cap!”
 • „Au încercat s-o diminueze, s-o batjocorească, au spus că e slab pregătită intelectual, dar astăzi au fost spulberați”.
 • „Klaus Iohannis a încercat un joc rudimentar. Viorica Dăncilă a făcut un joc mult mai abil – <<O să mă port extrem de diplomat, să vă arăt că sunt o doamnă>>. Și timp de o jumătate de oră vorbeşte despre proiectele sale, despre autostrăzi, despre spitale regionale… şi Klaus Iohannis se uita şi nu pricepea nimic, dar îşi dădea seama că a pierdut la scor”.
 • „Meciul s-a terminat 3-0, dar preşedintele a mai luat nişte autogoluri la vinclu, de s-a făcut 5-0. Trei i-a dat Viorica Dăncilă, două i-au dat propriii coechipieri”.
 • „Au avut prea multe victorii cei de la PSD, astăzi”.
- Advertisement -

3 COMENTARII

 1. Nu știu ce așteptări aveți de la grupul Antena…. e normal sa dea tot pe dos știrile, ținând cont ca a lor șef a fost băgat in pușcărie de “statul paralel”
  Pe ei nu îi mai interesează ca au furat de au rupt și ca legea ar trebui sa fie lege și pentru Voiculescu ai pentru mine la fel!!!
  Ei dau știri doar de spălare a creierelor nu pentru altceva…. și din pacate in 2018 au reușit sa mai spele câteva mii de persoane pe creier.
  Sper doar sa i bage tot “statul paralel” pe toți la pușcărie începând de la femeia de serviciu din PSD pana la Dragnea, toți merita sa aibă aceasi soarta !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -