„Dragnea, mai e un pic până la marele NIMIC”. Mobilizare anti-Ciumă, la Iaşi. PSD, susţinut de nelipsiţii alcoolişti

0
2489

Liderii comunităţilor civice din Moldova au mobilizat mii de militanţi anti-Ciumă Roşie. Ei protestează puternic faţă de mitingul anti-Europa organizat de PSD, la Iaşi, cu ajutorul „slugilor” (eticheta pusă de protestatarii anti-PSDragnea participanţilor la mitingul de partid) aduse cu autocarele din regiune.

Membrii Comunităţii „Reset”, cea care a plimbat prin Iaşi un banner pe o maşină pe care scria „Mi-e ruşine cu rectorul Toader”, au lansat un mesaj dur pe adresa celor care s-au grăbit să vină la mitingul organizat de PSD în capitala Moldovei:

Mai e puțin mai e un pic,
Până la marele #nimic!

Astăzi, 9 mai, nu este Ziua Europei, nici Ziua Independenței, ci ziua în care întâiul infractor al țării, iute-mâniosul Dragnea revine la Iași pentru a-și spăla imaginea șifonată pe 20 aprilie. Este gestul unui mărunt băiețaș de cartier care, după a încasat-o scurt și elegant, cheamă întăriri și promite răzbunare.

Vom riposta ca în 20 aprilie. Indiferent unde vom fi, mai aproape sau mai departe de scenă, haideți să ne strigăm nemulțumirea cu o singură voce, în mod pașnic.

Orice act de violență ajută doar PSD și Dragnea, creând un prilej perfect pentru a se victimiza.

Jurnaliştii din teren au remarcat că, printre cei aduşi de PSD cu autocarele, colcăia de beţivi. (Foto: Aktual24.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here