Gelu Voican Voiculescu, directorul Institutului Revoluţiei Române din Decembrie 1989 și omul de încredere al lui Ion Iliescu, a avut un tupeu incredibil să vină în Piața Universității pe 21 decembrie, la exact 30 de ani de când, în acel loc, mureau zeci de români curajoși.
Mulțimea l-a huiduit, câteva persoane l-au agresat, iar în cele din urmă Gelu Voican Voiculescu a fost evacuat de jandarmi, cu capul spart. Unul dintre marii asasini din decembrie 1989, Voican a făcut un gest sfidător și iresponsabil: a venit în Piaţa Universităţii când se comemorau 30 de ani de la Revoluţia din 1989. Lumea n-a putut ierta un așa afront, dat fiind că sinistrul personaj a făcut parte din echipa de asasini pro-sovietici ai lui Ion Iliescu.
https://www.facebook.com/epochtimesro/videos/811979922589144/
Oamenii adunați la monumentul Revoluției i-au strigat acestuia „Criminalule!”, „Asasinule!”, „Mi-ai omorât copilul, nenorocitule!”, iar câțiva l-au lovit și îmbrâncit.
Câteva zeci de persoane s-au adunat, sâmbătă, la Troiţa din Piaţa Universităţii, dedicată victimelor Revoluţiei din Decembrie 1989 pentru a lua parte la ceremonia religioasă de comemorare a celor care au căzut la evenimentele din urmă cu 30 de ani.
Gelu Voican Voiculescu este acuzat de infracţiuni contra umanităţii în „Dosarul Revoluţiei”. El susţine, însă, că dosarul „este o absurditate”, pentru că „o revoluţie nu poate fi judecată”.
Diversionist, asasin, cioclu, profitor
Voican Voiculescu este unul dintre marii profitori ai evenimentelor sângeroase din decembrie 1989. Cooptat în echipa pro-sovietică impusă de Moscova la conducerea României, a făcut parte din primul Guvern Roman (26 decembrie 1989 – iunie 1990), ca vice-prim-ministru, responsabil cu serviciile secrete.
De 30 de ani, escrocul trăiește în lux pe bani publici. A fost ministru, parlamentar, ambasador, trăgător de sfori pe la Secretariatul de Stat pentru Revoluționari (în Guvern) și director la Institutul Revoluției Române (sinecură iliesciană aflată în subordinea Senatului României).
De 29 de ani ocupă abuziv o vilă somptuoasă a RAAPPS în zona Aviatorilor și refuză să achite chiria la prețul pieței, el fiind obișnuit ca pe vremea regimului Iliescu, când plătea cel mult 100 de lei pe lună.
Pe 22 decembrie 1989, Gelu Voican Voiculescu a fost un fel de gardă de corp a lui Ion Iliescu, pe care l-a păzit înarmat și l-a însoțit pas cu pas, pe traseul TVR – MApN (în Drumul Taberei) – sediul CC și din nou la TVR.
De asemenea, Voican și-a asumat rolul de cioclu al soților Ceaușescu. A participat la execuția de Târgoviște și s-a ocupat de înmormântarea după un ritual aproape satanic a acestora, în Cimitirul Ghencea Civil.
Personaj-cheie al scenariului sovietic pentru România, Voican Voiculescu a contribuit masiv la diversiunile criminale din decembrie 1989 și la ororile mineriadei din 13-15 iunie 1990. A fost informator al Securității, dar a acționat ca un veritabil agent al KGB/GRU.
Prin legea ticăloasă impusă de Iliescu în 2004, Voican Voiculescu beneficiază de pensie de revoluționar, e scutit de impozite, circulă gratuit cu trenul și a primit loc de veci – tot gratuit!
Acest nemernic a venit special, pentru a-i sfida pe revoluționari… pe ideea ,, hai să vă arăt eu vouă cine e mai tare!!!!,,….o javră, un derbedeu decrepit și ticălos !
Un cap spart si mii de oameni raman cu impresia ca personajul dubios si-a luat ce merita, chiar daca numai o lovitura superficiala la cap….asa au fost sarbatoriti 30 de ani de libertate si de pacaleala masiva a unei lumi intregi !!!!
…..”sinistrul personaj a făcut parte din echipa de asasini pro-sovietici ai lui Ion Iliescu.” Aha , ce va place sa dati vina pe rusi ! I-a sa vedem cine au fost beneficiarii loviturii de stat !? Chief among those celebrating the tenth anniversary of the Scottish Rite in Romania were (l. to r.) Ill. Constantin Iancu, 33°, S.G.C., Supreme Council of Romania; Hon. Ion Iliescu, President of Romania; Ill. C. Fred Kleinknecht, 33°, S.G.C., Supreme Council, 33°, S.J., U.S.A.; and Ill. Earl E. Ihle, Jr., 33°, Director of Development, Supreme Council, 33°, S.Jhttps://www.galilei.hu/sajto/roman.html