Acasă News "Vă pregătiți de război?" Bugetul Jandarmeriei pentru armament și muniție de război...

„Vă pregătiți de război?” Bugetul Jandarmeriei pentru armament și muniție de război crește cu 520%

Un deputat USR a fost șocat, miercuri, la dezbaterile din Parlament pe tema bugetului, de sumele alocate Jandarmeriei Române. Mai exact, de creșterea spectaculoasă a acestora, față de cele din 2018.

Claudiu Năsui i-a întrebat pe PSD-iști: „Jandarmeria creşte cu 6.300 de oamni. Bugetul ei pentru muniţii şi armament de tip de război creşte cu 520%! Vă pregătiţi de război? Ştiţi dumneavoasra că se va întâmpla ceva, ceea ce noi nu ştim?”

Jandarmeria este singura instituție din categoria celor considerate „de forță” care beneficiază de o creștere consistentă a bugetului pe 2019: cu 35% mai mult decât a avut în 2018.

Jandarmeria Română este o instituție acaparată total de grupul infracțional Dragnea – Carmen Dan. Inclusiv șeful Jandarmeriei, Ionuț Sindile, a fost selectat dintre slugile credincioase din Teleorman, județul „celor trei D”: Dragnea, Dan, Dăncilă.

Jandarmeria a executat represiunea violentă din 10 august 2018, când a atacat disproporționat manifestanții pașnici la „mitingul diasporei”.

CITIȚI ȘI:

RĂZBUNAREA LUI TUDOREL: Codruța Kovesi, citată ca suspect de Secția specială a Adinei Florea! Ministrul Justiției recurge la armamentul greu pentru a bloca numirea fostei șefe a DNA la conducerea Parchetului European

Trei metode prin care Dragnea a anihilat SRI, lăsând România pradă agresiunilor străine și corupției interne

loading...

3 COMENTARII

  1. Normal, se pragatesc pentru alegeri, doar ca acum o sa fie mai rau ca-n ’50 cand comunistii au fraudat masiv alegerile si apoi ne-au nenorocit pe toti pana in „89!!! Daca criminalii nu sunt opriti acum o sa intram in vremuri nemaintalnite in Romania, ceausescu a fost nimic in comparatie cu astia de acum, devenim a doua Turcie!!!!!!!!!! Dumnezeule!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările