(P) Un pat 120×200 pentru dormitor și oglinzi dormitor pentru decor

0
82

Nu fiecare dormitor are suficient spațiu liber pentru a găzdui un pat dublu. În acest caz, trebuie să cauți alternative mai compacte, dar nu mai puțin funcționale. Acestea includ un pat 120×200 cm pentru o persoană. Această dimensiune a patului îți permite să amplasezi cu ușurință restul mobilierului, printre care și o oglindă de dormitor.

Dacă este necesar, un pat 120×200 cm poate fi folosit și pentru doi. Un pat cu saltea poate avea diferite materiale de tapițerie. Țesătura pentru tapițerie poate fi piele, catifea, pluș, material textil.

Pielea este foarte durabilă și atractivă, dar paturile din piele sunt mai scumpe. Pielea ecologică este un analog artificial al pielii veritabile și este atractivă și ieftină. Fiecare dintre tipurile de tapițerie poate fi în orice culoare. Un pat 120×200 cm în culoare deschisă este deosebit de solicitat de cumpărători, deoarece arată atractiv în orice interior, și în plus, un pat alb poate extinde vizual spațiul unei camere mici și întunecate.

Pat 120×200 – Caracteristici de design

Un pat 120×200 cm cu ladă de depozitare poate înlocui nu numai un pat, ci și un dulap pentru depozitarea lenjeriei de pat și a altor lucruri. Un pat cu sertare și un mecanism de ridicare oferă acces la spațiul de sub pat. Anterior, aici se acumula doar praf, dar acum este echipat pentru depozitare convenabilă. Mecanismul de ridicare este responsabil pentru asigurarea accesului și poate fi de mai multe tipuri.

Pe lângă mecanismul de ridicare, modelele de pat 120×200 diferă și ele. În special, mobilierul poate fi box spring, electric reglabil, cu spațiu de depozitare.

Modelele reglabile electric sunt atractive în special pentru copii și adolescenți, datorită mecanismului electric. Dacă vorbim despre component estetică, aceasta este tăblia.

Cert este că paturile de 120×200 cm sunt în general, cu tăblie tare sau moale. Tăblia din lemn poate fi decorată cu sculpturi artistice, în timp ce tăblia moale tapițată, arată bine datorită diverselor opțiuni de tapițerie.

Oglinzi dormitor ca o completare pentru patul tău

Oglinda este una dintre cele mai importante elemente din decorul dormitorului, a cărui amplasare corectă depinde de mulți factori. Una dintre recomandările comune ale psihologilor, este evitarea supraabundenței în încăperile destinate relaxării.

Potrivit multor experți, o astfel de decizie de proiectare contribuie la creșterea nivelului de anxietate, provoacă un sentiment de depresie și discomfort intern. Arta antică Feng Shui spune că oglinzile nu trebuie așezate în așa fel încât să reflecte mobilierul și oamenii care dorm pe el.

De asemenea, este de remarcat faptul că, plasarea lor în fața ușii de la intrare contribuie la pierderea energiei pozitive. Cu oglinzi dormitor, vei complete organic interiorul dormitoarelor decorate în orice stil. Oglinzile pentru dormitor, al căror preț este atractiv și accesibil, pot fi realizate în diferite stiluri. Tematica clasică va fi susținută de un cadru complex cu elemente sculptate. Oglinzile cu formă simplă, minimaliste vor arăta grozav chiar și fără cadru. Stilul high-tech implică suprafețe metalice concise din aluminiu anodizat.

Oglinzi dormitor – Nuanțele alegerii

Pe lângă decizia de stil, atunci când alegi oglinzi dormitor, trebuie să ții cont și de alte elemente. Iluminarea LED de-a lungul conturului oglinzii creează iluminare suplimentară, facilitează machiajul de dimineață și îți schimbă starea de spirit. Același lucru se întâmplă și cu oglinzile cu suport pentru lumânare.

Pentru iluminare, pe lângă albul neutru, există o nuanță rece și caldă a acestuia. Alegerea led-urilor trebuie să se bazeze pe aspectul general al dormitorului și pe schema de culori a acestuia. Pe lângă oglinda principală, designerii de interior sfătuiesc să se aleagă și oglinzi dormitor de dimensiuni mai mici, cu rama din bambus, care să fie amplasate deasupra noptierelor. Oglinzile pentru dormitor, completate de o lentilă de mărire încorporată, facilitează procedurile cosmetice și îți permite să aplici cu acuratețe machiajul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here