luni, martie 4, 2024
AcasăOpiniiUcraina răstignită

Ucraina răstignită

-

În Noaptea de Înviere a anului 2022 de la Nașterea lui Hristos, glasurile copiilor ucraineni uciși de barbarii lui Putin strigă din mormite și din Raiul Sfinților și îi cer lui Dumnezeu să facă dreptate. Trupurile lor mutilate de glonț și de obuz vor învia la sfârșitul veacurilor, dar sufletele lor încă își caută odihna în adâncul Împărăției lui Dumnezeu și așteptă împlinirea dreptății aici, în lumea noastră, pe pământul Ucrainei răstignite.

În această Noapte de Înviere, copiii ucraineni uciși de demonii lui Putin, se înfățișează în straie albe de suflete nevinovate la scaunul de judecată al lui Hristos și îi cer să facă dreptate pentru toate câte au pierdut ei în această lume.

Copiii ucraineni uciși de nebunia lui Putin plâng, la picioarele lui Hristos Cel Înviat, viața pe care nu au trăit-o…

Copiii ucraineni uciși în noul Holodomor, prin care Putin – slujitorul diavolului – a răstignit Ucraina, își cer dreptatea la Hristos pentru toate câte le-au fost oprite prin moarte: copilăria în brațele bunicilor, adolescența și primul sărut al iubirii inocente, mândria binecuvântată a absolvirii unei facultăți, fericirea căsătoriei și marea bucurie de a ține în brațe propriii copii și nepoți…

- Advertisement -

În Raiul lui Dumnezeu, în această Noapte de Înviere, copiii uciși de războiul de exterminare pornit de Putin, acest bolnav cu sufletul și cu mintea, cântă „Hristos a înviat din morți cu moartea pe moarte călcând și celor din mormite viață dăruindu-le!”…

… dar cântarea lor nu mai este auzită în lumea noastră și este purtată doar în lacrimile noastre.

Sângele copiilor ucraineni uciși de Putin se amestecă cu Sângele lui Hristos cel răstignit pentru păcatele noastre… și cerul lui Dumnezeu se deschide pentru ca de acolo să vină peste pământ Îngerul răzbunării care să împlinească Dreptatea lui Dumnezeu.

- Advertisement -

Sângele copiilor ucraineni, uciși de orgia demonică în care Putin-ucigașul-de-copii a aruncat Ucraina, va rămâne multă vreme asupra națiunii ruse și va aduce asupra copiilor acestei națiuni, prin Dreptatea lui Dumnezeu, suferință până când acest neam rătăcit se va reîntoarce la Dumnezeu, răscumpărând păcatul înfiorător al uciderii de semeni și de frați întru credință.

În această noapte sfântă, Hristos a înviat și totuși plânge, îmbrățișând în Raiul lui Dumnezeu sufletele copiilor ucraineni a căror viață pe pământ a fost curmată de nebunia unui slujitor al Întunericului…

… plângem și noi, cu gândul nostru călătorind spre sufletele acestor copii nevinovați, uciși de războiul pornit de un nebun.

Plângem și, totuși, avem nădejde că acești copii uciși ai Ucrainei răstignite vor gusta, mereu și mereu, întru veșnicie, din fericirea binecuvântată a Împărăției lui Dumnezeu.

Hristos a înviat!

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Acest monstru de la Kremlin cu chip de om are mâinile pătate cu sângele zecilor de mii de morți.!!! Acest chip care întruchipează diavolul trebuie oprit cu toată hotărârea de întreaga comunitate internațională.!!!!
    Acest război inițiat de mintea bolnava de la Kremlin trebuie sa i se pună capăt și sa nu mai svem parte de alte mii de morți.!
    Ucraina in aceste zile in care Sărbătorim Învierea Domnului Iisus Hristos își plânge morții iar cei care lupta împotriva acestui scelerat și criminal sa aibă capacitatea de a rezista in fața acestor criminali care mai devreme sau mai târziu vor Răspunde pentru faptele lor criminale in fața unui tribunal internațional exact ca la Nürnberg in 1946.!!!
    NIMENI PE LUMEA ASTA NU VA RĂMÂNE NEPEDEPSIT DACĂ NU DE OAMENI DE PEDEAPSA DIVINA!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -