Acasă News Tudorel Toader, ca un turbat şi de Crăciun. Anunţă că îi cere...

Tudorel Toader, ca un turbat şi de Crăciun. Anunţă că îi cere iar capul procurorului general, deşi cazul e în instanță. Ministrul Justiției nu ține cont de justiție!

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a spus duminică seară la Antena 3 că nu va aştepta verdictul instanței la contestația făcută de procurorul general, Augustin Lazăr, împotriva revocării sale.

„Pe 27 decembrie voi trimite Preşedintelui României cererea de revocare a domnului Augustin Lazăr din funcția de procuror general”, a declarat Tudorel Toader.

El a plusat: „Voi reveni şi cu propunerea de numire pentru cele cinci funcții de procurori-şefi, pe care domnul Preşedinte le-a respins data trecută. Inclusiv cu doamna Adina Florea pentru funcția de procuror-şef al DNA”.

Afirmația ministrului Justiției, în ceea ce-l priveşte pe Augustin Lazăr, frizează absurdul. Toader a propus revocarea lui Lazăr, acesta a contestat procedura în instanță, contestația e perfect legală (dovadă că se judecă), dar Toader nu aşteaptă verdictul instanței, ci merge mai departe cu revocarea!!!

Prin această declarație, Tudorel Toader a afirmat – clar şi răspicat – că pentru el nu există Justiție, ci doar decizie politică!

Evident, nu va avea succes, pentru că existența unui litigiu în instanță este cel mai bun motiv pentru Klaus Iohannis să refuze revocarea procurorului general.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările