miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăOpiniiCartianuTeroristul Dragnea are un singur program: distrugerea României

Teroristul Dragnea are un singur program: distrugerea României

-

Ceea ce face Dragnea în aceste zile se numește terorism fiscal-economic.

Într-o singură zi, Bursa de Valori București a pierdut 3 miliarde de euro. România, în ansamblul ei, a pierdut zeci de miliarde, dar n-a aflat încă.

Mișcările teroriste ale lui Dragnea și ale complicilor săi – în cazul de față, Orlando, Vâlcov și Vasilica – au băgat România în criză. Și au pulverizat cel mai prețios capital în lumea liberă: încrederea.

- Advertisement -

O vreme am crezut că singura redută pe care Dragnea vrea s-o arunce în aer, cu tone de trotil, este cea a justiției, ca să-și pună la adăpost libertatea și averea. Dar dementul dinamitează și reduta economică. Distruge complet sistemul fiscal, a cărui derută se transmite imediat economiei.

Ordonanța de urgență a noilor taxe este apocalipsa fiscală. Iraționalitatea în stare pură. În lumea oamenilor sănătoși la cap, așa ceva e de neconceput. Iar taxa pe lăcomie te duce direct la balamuc. Dar lui Dragnea nu-i pasă: a pierdut de mult frecvența normalității. Pur și simplu, se comportă ca un nebun. Un psihopat periculos.

Două întrebări nu-mi dau pace:

- Advertisement -
 1. Cum îl oprim pe dement?
 2. Ce rol are Rusia în toată povestea asta?

Sunt tot mai convins că scenariul lui Dragnea nu e scris în Teleorman, nici în Casa Poporului,ci prin zona Moscovei. Prea se potrivesc interesele Rusiei de a distruge România cu acțiunile lui Dragnea de distrugere efectivă a României. Acesta e singurul lui program de guvernare.

 

- Advertisement -

5 COMENTARII

 1. Mișcările teroriste ale lui Dragnea și ale complicilor săi – în cazul de față, Orlando, Vâlcov și Vasilica – au băgat România în criză.

  EDITEAZA si pune partidul PSD ca toti sunt de acord… ai auzit vreunu care sa spuna de la ei ca nu e de acord? si isi da demisia daca se intampla asa ceva? sau sa isi dea demisia cei care au pus in discutie asa ceva? eu nu cred….

 2. Domnule Cartianu, am pentru dv. două răspunsuri:
  1) „Dementul” poate fi oprit numai prin vot la alegerile din 2020.
  2) Rusia nu are nici un rol în povestea asta. Așteaptă însă cu satisfacție să ne autodistrugem, văzînd că toate condițiile sînt asigurate chiar de conducătorii noștri!
  În rest, urmăresc cu tot interesul lupta sisifică a „Ziariștilor” în acest balamuc interminabil.

 3. Raspunsuri:
  1)Dragnea va fi oprit daca la urmatoarea motiune de cenzura opozitia va fi mai unita si mai bine pregatita, daca USR si PMP isi mentin tonusul, PNL se mobilizeaza cu seriozitate, Pro Romania isi rupe toate legaturile cu actualul PSD, iar presedintele se implica mai mult.
  Daca celor doi frati Vosganian le-a mai ramas un dram de rusine, ca si altor minoritati sau penelistilor vopsiti in culorile incerte ale lui Tarieanu. Daca mai multi pesedisti realizeaza in ce fundatura ingroapa tara.
  2) Rusia este regizorul. Dragnea nu avea atata minte incat sa le imbine si sa-i iasa toate cum a planificat.

  PS Cu toata priceperea KGB-ului, Dragnea nu ar fi ajuns atat de departe daca politica si Justitia erau populate cu mai multe CARACTERE. Dar lipsa acestora a adus Justitia intr-o stare deplorabila, iar in politica s-a facut rocada intre hoti si cinstiti. Hotii ajung la conducerea tarii, iar cei cinstiti sunt vanati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -