Cei trei escroci și minciunile lor ordinare. Au promis recent că nu introduc nicio taxă

2
5038

Avalanșa de taxe noi sau mărite, incluse în ordonanța de urgență pe care Guvernul Dăncilă intenționează s-o adopte azi (joi), se ciocnește brutal de promisiunile făcute de fruntașii PSD. Viorica Dăncilă, Orlando Teodorovici și Liviu Dragnea au promis chiar în acest an că nu vor introduce nicio taxă. Iar acum, potopul! Minciunile lor definesc o mega-ecrocherie politică.

1. Viorica Dăncilă, 29 ianuarie 2018: „Cât timp voi fi prim-ministru, nu voi introduce nicio taxă nouă în România. Scopul meu este de a ușura și de a simplifica viața economică, nu de a o complica”.

2. Orlando Teodorovici, 29 ianuarie 2018: „În mandatul meu de ministru, nu o să adaug taxe noi, nu o să cresc cuantumul lor, dimpotrivă, obligația mea e să fim în sens invers”.

Același Orlando, în luna mai 2018: „Nici pentru anul viitor nu se pune problema de a creşte vreo taxă, vreun impozit, absolut deloc. Aşa ceva nu există în discuţii la nivel de guvern, la nivel de coaliţie. Cei care spun tot timpul, dau astfel de veşti… sunt inconştienţi, pentru că în felul acesta sunt şi iresponsabili. Contaţi pe ce vi se spune în mod oficial de către oamenii din guvern şi de cei din coaliţie!”
3. Liviu Dragnea, mai 2018: „Nevoia de relaxare fiscală – atât pentru sectorul privat, cât și pentru angajați – era acută. Și va continua. Vom reduce atât numărul taxelor, cât și cuantumul lor”.

2 COMENTARII

  1. hai sa fim seriosi.. un om cu putina decenta si moderat nu crede vre un pesedist… voi chiar inca mai sperati ca astia sa nu minta macar 1 zi? n-ai sa vezi sovietici cinstiti…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here