SuperTransferurile verii! Prinde oferta specială de la Superbet, înainte ca starurile să semneze cu noile echipe!

0
197

Orice poveste frumoasă ajunge în „minutul 90”. Trofeele câștigate, milioanele încasate, amintirile oferite fanilor, toate ajung în punctul în care nu mai pot ține titanii fotbalului în tricoul echipelor de club la care fie au ajuns să fie idoli mondiali, fie și-au îmbogățit palmaresul sportiv și cel financiar, cu sume care asigură bunăstarea urmașilor, urmașilor, urmașilor lor.

Comentate, așteptate, inspirate sau din contră, bani aruncați în vânt, marile transferuri ale verii pot avea o legătură directă cu tine, dacă alegi să și pariezi pe mutările în care crezi. Oferta e generoasă și inspirația se va supersimți în portofelul care va deveni mai greu, dacă pariurile tale pentru supertransferurile verii vor fi verzi!

SuperVara transferurilor poate fi verde pe biletele tale

Vara 2022 e una în care mai multe superstaruri vor schimba echipa de club, poate chiar și campionatul. În pole position e Robert Lewandowski, polonezul care vrea să plece din Bavaria. Lewa speră că Bayern nu-i va face probleme și se vorbește că doarme deja în tricoul Barcelonei.

Senegalezul Sadio Mané pare că vine în Germania și a vizitat deja casa în care a locuit Thiago Alcantara în perioada în care evolua pentru Bayern München.

Francezul Paul Pogba, campion mondial, pleacă sigur de la Manchester United și se zvonește că se va întoarce la Juventus Torino.

Dar… ar fi totul prea simplu dacă s-ar confirma toate aceste „șoapte”. Iar Superbet știe că mulți pasionați de sport trăiesc cu interes desfășurarea evenimentelor pe piața transferurilor.

SuperBanii care vor circula între Italia, Spania, Anglia, Germania și Franța

Miliardele se vor plimba între Serie A, Bundesliga, La Liga, Premier League și Ligue 1. Unii mai zgârciți, alții mai generoși, unii mai chibzuiți, alții mai mână-largă, poate chiar iresponsabili și fără grijă la fair play-ul financiar. Cu toții însă, mai ales numele mari, în goană după cel puțin un transfer notabil, care să țină prima pagină a ziarelor care mai ies din tipare și care să facă supercifre în online.

Pe lângă Lewandowski, Mané și Pogba, alți jucători uriași sunt cu bagajele făcute, pentru a pleca spre noi destinații SuperProfitabile pentru ei: Neymar, Lautaro Martinez, D. Nunez, Lukaku, Gabriel Jesus, Frankie de Jong, Dembele, Gnabry.

SuperOferta pe care merită s-o evaluezi chiar tu

Îi găsești pe toți în oferta specială FOTBAL-TRANSFERURI la Superbet (pe site și în aplicație) la cele mai mari cote, fiecare cu cel puțin 5 echipe SuperMari la care ar putea ajunge.

Și poți vedea deja în SuperSocial și pariurile puse de ambasadori Superbet, influenceri și jurnaliști sportivi de top, activi în rețeaua de socializare cu peste 600.000 de pariori activi! De prieteni care distribuie biletele pe care le plasează și îi inspiră și pe alții.

Profită și tu de experiența și intuiția unor pariori care stau mult pe verde. Instalează-ți gratuit aplicația Superbet și intră în SuperSocial!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here