SuperDocumentar de suflet, omagiu pentru campionii mai puțin cunoscuți ai Clubului Sportiv Rapid

0
200

Istoria unui club, mai ales a unuia legendar precum CS Rapid, e scrisă de oameni. De sportivi, antrenori, conducători și fani.

În noul documentar dedicat Centenarului Rapidului, urmărim relația aparte dintre eroii din teren și cei din tribune. Pentru că vorbim cu legendele, oamenii care au pus Clubul Sportiv Rapid pe harta sportului european și a celui mondial.

La ceas de sărbătoare, am dat timpul înapoi și le-am vizitat pe Elena Hedeșiu și Maria Constantinescu, ambele câștigătoare ale Cupei Campionilor Europeni la handbal, în 1964. Dar și pe Mari Doiciu, membră a echipei care a adus primul trofeu european pe echipe de după Revoluție (Cupa IHF 1993), pe Alina Dobrin și pe Cristina Dogaru, componente ale Dream Team-ului triumfător în Cupa EHF în 2000.

Pentru ele, dar și pentru Aurel Drăgan, câștigător al cupei Campionilor Europeni la volei în 1961, 1963 și 1965, fanii au fost, practic, un coechipier în plus.

Urmărește pe canalul de Youtube Superbet România un SuperDocumentar de 15 minute în care SuperSportivii Rapidului vorbesc deschis despre oamenii care i-au susținut necondiționat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here