SONDAJ. PSD, partidul cu cei mai bogaţi candidaţi la alegerile europarlamentare

2
1277

PSD este partidul care vrea să trimită în Parlamentul European cei mai bogaţi candidaţi, consideră 37,6% dintre repondenţii unui sondaj realizat de compania de studii de piaţă BCS, a sociologului Bruno Ştefan.

Partidul lui Liviu Dragnea este urmat la mare distanţă de PNL (7,5%), ALDE (3,3%), Alianţa 2020 USR-PLUS (2,9%), Pro România (2,4%) şi PMP (1,7%).

Sondajul a fost realizat în perioada 9-16 februarie 2019 pe un eşantion naţional de 1.106 persoane.

2 COMENTARII

  1. Doar prostii si iresponsabilii ii voteaza pe hotii din psd sa mearga la Bruxelles!!! Si nici cei din PNL nu sunt mai breji: bleaga si busoiul au bani cu lopata si in loc sa lase pe altii care ar merita sa fie pe lista se imping ei in fata, nu vad niciun merit pt niciunul din astia doi, bleaga a pus partidul pe butuci impreuna cu alinuta iar busoi nu are nicio carisma in politica.

  2. Marius Pieleanu este un “ fin “ sociolog , firma de sondaj de casa a PSD! Baiatu’ asta cu ștaif nu vedeți cd plin este de el când apare pe la diverse posturi TV ne explica pe tabla ce mare procente va lua la europarlamentare PSD. Aiurea! Este un smecheras de sociolog care trebuie sa traiasaca bine in jungla asta numita România! Bine ați spun ca peste exact 3 luni sa-i dați cu sondajul in cap! Are omu’ asta ca toți romanii sunt tsmpiti. As vrea ca PSD sa ne pună pe masa care sunt INVESTIȚIILE EXECUTATE PE TIMPUL MANDATULUI LOR IN ULTIMII 6 ANI CU EXCEPȚIA 2016 când era la guvernare Dacian Cioloș. ( care in paranteza nu a făcut numic , a fost an cu alegeri locale@ parlamentare).
    PSD nu este nici pe departe social democrat așa cum o tot propovăduiesc acești indivizi este partidul îmbogățiților pe seama romanilor! Sunt niște borfași ordinari !Sa obțină 18% la europarlamentare si sa le dam cu tifla-N cap, gloata de incompetenți care s-au cocoțat in politica pentru ca ei și neamul lor sa se imbogateasca!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here