miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăUtilSfaturi ca să organizezi o petrecere onomastică surpriză

Sfaturi ca să organizezi o petrecere onomastică surpriză

-

O petrecere onomastică surpriză poate fi o ocazie bună ca să-i arăți unei persoane apropiate cât de mult o apreciezi. Pe piață se comercializează o mulțime de decorațiuni, cadouri și oferte personalizate de meniuri, astfel că poate părea complicat să le selectezi pe cele mai adecvate evenimentului tău. De aceea contează să stabilești înainte ce lucruri consideri că s-ar completa reciproc în decor.

Începe cu alegerea paletei de culori și a tematicii pe care ți-ai dori s-o creezi! Ce crezi că i-ar plăcea sau i s-ar potrivi sărbătoritei? Optează de obicei pentru tonuri calde sau tonuri reci? Îi plac culorile metalice sau cele mate? Se identifică drept fană a unui anumit stil de modă?

Este important să iei în calcul cât mai multe aspecte atunci când hotărăști care va fi ideea centrală, în baza căreia vei construi atmosfera petrecerii.

Odată ce ai optat pentru un tip de decor, gândește-te ce ai vrea să-i dăruiești. Există o gamă largă de coșuri cadou de unde îl poți cumpăra pe cel mai bun pentru persoana vizată: coșuri florale, coșuri cu fructe proaspete, coșuri cu dulciuri, coșuri cu băuturi sau coșuri mixte și personalizate, cărora le poți schimba conținutul la cerere.

- Advertisement -

 

Păstrează cadoul ascuns printre decorațiuni până ce evenimentul ajunge la momentul final! Găsești numeroase variante de aranjamente pentru zile onomastice. Sunt firme care îți dau posibilitatea să imprimi un nume pe orice ornament îți dorești.

- Advertisement -

Ca să decorezi pereții, poți alege ghirlande cu litere din hârtie, din lemn, din flori sau din baloane care includ mesaje personalizate pentru sărbătoriți. Unele oferte îți permit să înlocuiești urările scrise cu ceea ce ți se pare mai adecvat.

În plus, găsești bannere destinate mai multor tematici și adaptate pentru diferite locuri unde pot fi atârnate. O parte dintre acestea se agață, altele se lipesc cu un adeziv. Iar în ceea ce privește materialul, se confecționează din hârtie sau textile.

De asemenea, baloanele pot fi personalizate cu mesaje în fonturi care să completeze stilul încăperii. Unele firme schimbă forma, mărimea, modelele și numele imprimate pe plastic, în funcție de cerințele fiecărui client. Ai șansa să scrii dedicații din partea invitaților la care, eventual, le poți adăuga câte o semnătură pentru fiecare autor.

Tot pentru texte și semnături, ai posibilitatea să lipești autocolante pe câteva suprafețe. Acolo se poate să-i lași pe ceilalți participanți să scrie câte o urare sau să imprimi curiozități despre originea istorică a numelui și a sfântului sărbătorit în acea zi.

În plus, există și aranjamente florale în formă de litere sau care conțin flori organizate astfel încât să ia forma unui cuvânt sau a unei inițiale. Florăriile specializate se ocupă de pregătirea acestei categorii de produse.  De obicei, sunt dispuse să construiască și figurine din flori.

Pe lângă decorațiunile pentru pereți, ia în considerare și lucrurile pe care urmează să le așezi pe masă! Pe fețele de masă poți să imprimi orice fel de text vrei. Când cauți pe internet, găsești destule site-uri care se ocupă cu lipirea aplicațiilor și imprimeurilor solicitate de clienți.

Totodată, nu trebuie să uiți de mâncare. Cel mai indicat ar fi să aduci aperitive simple și dulciuri, alături de băuturi răcoritoare colorate. Pe dulciuri poți scrie nume sau inițiale cu cremă sau marțipan. Iar ca să eviți să te supraaglomerezi cu mai multe comenzi, ai la îndemână o serie de meniuri concepute pentru ocazii, unele fiind chiar simple.

În acest caz, ai grijă să personalizezi tortul! După ce te asiguri că alegi exact sortimentul preferat al persoanei sărbătorite, ai la dispoziție ornamente din zahăr și modele de glazură ca să-i scrii numele pe prăjitură.

Tot așa, se vând lumânări de diferite culori și mărimi, în forme de litere. Și pe acestea le poți folosi ca să ornezi tortul pentru eveniment.

Iar dacă vrei să dai un aer elegant petrecerii, poți să umpli spațiile goale cu trandafiri de săpun. Printre cele mai des întâlnite aranjamente sunt cele în formă de inimă, însă există și alte variante: ursuleți, coronițe, brățări sau modele care imită buchetele de flori reale.

De obicei, se împachetează în cutii de plastic sau de carton. În cazul în care îți dorești altceva, poți opta pentru: lădițe, coșuri sau suporturi din fier prelucrat care imită în miniatură diferite obiecte.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -