Sergio Ramos, faţă-n faţă cu eterna rivală! Prinzi SuperCotele pentru Barça – Sevilla?

0
118

Runda a 8-a din La Liga aduce în prim-plan super-meciul dintre Barcelona și Sevilla, o confruntare care promite să ridice flacăra pasiunii la cote înalte.

Catalanii au resimțit un gust amar după ultimul rezultat. Egalul de la Mallorca, 2-2, i-a făcut să piardă poziția de lider în clasament, ocupat acum de o altă formație catalană, Girona.

Pe de altă parte, Sevilla vine în acest duel cu o formă de invidiat. Victoria convingătoare obținută împotriva Almeriei (5-1) a demonstrat că echipa se află într-o stare de grație.

Meciul Barcelona – Sevilla beneficiază de streaming live şi o ofertă bogată cu SuperPariuri, SuperAvantaj şi multe alte pariuri speciale.

Vezi oferta pentru Barcelona – Sevilla şi alege-ţi favorita!

Al doilea pas greşit

Barcelona vine după un egal tensionat în meciul cu Mallorca, în care gazdele au condus de două ori, iar Barcelona a fost salvată de geniul lui Fermin Lopez, aflat la al doilea său meci oficial în La Liga.

Remarcabil la Barcelona este faptul că, pe teren propriu, este de neînvins. Chiar dacă acum își joacă meciurile de acasă pe „Estadio Olimpico” și nu pe „Camp Nou” (care se află în reconstrucție), echipa condusă de Xavi a câștigat toate partidele disputate pe această arenă, în actualul sezon. Printre cestea, şi debutul de senzație din Liga Campionilor: victoria zdrobitoare (5-0) împotriva campioanei Belgiei, Antwerp.

Un alt aspect de luat în considerare este faptul că Barcelona a primit câte două goluri atât cu Celta Vigo, în weekend, cât şi cu Mallorca, în etapa intermediară de la mijlocul săptămânii.

4,00 este cota Superbet pentru cel puţin două goluri marcate de Sevilla împotriva Barcelonei.

Alege responsabil din oferta pe Barça-Sevilla!

Zero puncte, zero goluri

Chiar dacă Sevilla şi-a adăugat un nou trofeu european în palmares, sezonul trecut n-a fost unul tocmai reușit pentru andaluzi. Pe plan intern, aceștia  s-au aflat, pentru o lungă perioadă, şi în lupta pentru evitarea retrogradării.

În stagiunea precedentă, Barcelona a arătat autoritate în duelurile cu Sevilla, învingând-o în ambele partide cu același net și impresionant scor: 3-0. Fără puncte acumulate și fără niciun gol marcat în aceste întâlniri, ultima victorie a Sevillei în fața Barcelonei datează din 2021, dar aceasta a avut loc în Copa del Rey, nu în campionat.

Un atu important pentru Sevilla, în meciul de azi de la Barcelona, este prezența lui Sergio Ramos, fostul căpitan al lui Real Madrid, care este cunoscut pentru abilitatea sa de a gestiona astfel de partide tensionate. De-a lungul carierei sale, Ramos a reușit să marcheze de 5 ori împotriva rivalilor din Catalunya, dar are şi o colecţie impresionantă de cartonaşe galbene.

Cota 11,00 are Sergio Ramos că va înscrie în Barcelona – Sevilla, cota 2,35 că va primi un cartonaş în meci şi cota 23,00 că va primi cartonaşul roşu. Tu ce alegi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here