marți, mai 28, 2024
AcasăNews#şîel. Dan Voiculescu, marele vinovat pentru lipsa autostrăzilor, confiscă acţiunea pro-autostrăzi lansată...

#şîel. Dan Voiculescu, marele vinovat pentru lipsa autostrăzilor, confiscă acţiunea pro-autostrăzi lansată de suceveanul Ştefan Mandachi

-

Dacă există un mare vinovat pentru situaţia dezatruoasă a României de azi, acela poartă numele lui Dan Voiculescu. Este cel mai feroce mogul de după Revoluţie, securist dovedit din categoria profitorilor sistemului, nu a patrioţilor.

De altfel, imaginea asta e stabilită deja în justiţie: a sabotat statul român furându-l de peste 60 de milioane de euro (bani nerecuperaţi nici azi), sentinţă definitivă în dosarul ICA – terenuri ale statului luate pe daiboj prin complicitatea mafiei politico-administrative.

Dar vina cea mare a lui Voiculescu stă exact în sabotarea dezvoltării României, inclusiv în materie de infrastructură rutieră, prin susţinerea reţelelor corupte din politică cu ajutorul trustului său media, vârf de lance Antena 3.

- Advertisement -

Aliatul corupţilor este duşmanul dezvoltării României. Corupţia ucide oameni („Colectiv”), dar şi naţiuni (atacul la justiţie). O ţară săracă este ce au nevoie Voiculescu, Dragnea, Tăriceanu&co.. Când oamenii o duc bine încep să adore libertatea, nu mai pot fi manipulaţi, gândesc liber, nu mai votează clanuri, trimit mafioţi la puşcărie şi se lasă conduşi de oameni oneşti şi pricepuţi.

Voiculescu simte pericolul schimbării şi acţionează. Se alătură campaniei #şîeu, iniţiată de suceveanul care a construit un metru de autostradă pe cont propriu, soldată cu grevă generală de 15 minute, vineri 15 martie, ora 15.00.

Când valul curge împotriva ta, nu i te opune, urcă-te pe el, spune lecţia supravieţuirii la putere. Este ce face şi „Felix” prin textul postat pe blogul personal în favoarea campaniei. Ca să dea bine până trece nebunia, Antena 3 să nu fie acuzată că se opune unei campanii populare, după care fiecare se întoarce la treaba lui. Voiculescu, Gâdea&co. la susţinut PSD şi ALDE, marii vinovaţi şi pentru criza autostrăzilor, restul Dumnezeu cu mila. La alegeri, Voiculescu va sta lângă Dragnea şi Tăriceanu, va pune în fundal poza suceveanului Mandachi şi va spune că a susţinut dezvoltarea României. Şcoală veche securistică!

- Advertisement -

Iată textul scris de Dan Voiculescu pe blog:

Acțiunea unui tânăr antreprenor român de a turna, demonstrativ, un prim metru de autostradă în Moldova este încă o dovadă a creativității excepționale a acestei națiuni (link).

Dincolo de firescul impact mediatic, demersul lui Ștefan Mandachi demonstrează simplu și eficient că avem doar limitele pe care le acceptăm.

De exemplu, Domnul Mandachi nu a acceptat că în Moldova nu se pot construi autostrăzi și a făcut ceva concret care, mai devreme sau mai târziu, va determina o schimbare de fond. Avem, din fericire, multe alte exemple de antreprenori români care creează valoare adăugată pentru ei și pentru România.

Investițiile în infrastructură sunt esențiale. Susțin demersul simbolic de a ne opri 15 minute, pe 15 martie 2019, pentru a sublinia necesitatea de a nu mai rămâne mereu blocați pe o rețerea rutieră depășită. Sunt convins că, în aceeași zi, toți cei care înțeleg importanța fiecărui minut muncit, vor recupera această pauză.

Dacă un român inteligent a putut construi singur un metru de autostradă, ce pot face, împreună, un million de români deștepți și corecți?!

- Advertisement -

22 COMENTARII

 1. Dacă Suceveanu a construit 1 metru de autostrada ,Înseamnă ca 1 milion de romani pot construi 1000 km.
  Unde sunteți voi cei din acest partid care i-ați deturnat ideologia social -democrat și l-ați transformat intr-o frăție a ciordelii unde Dragnea este campion. Dragnea nu a fost niciodată un social democrat, a intrat ca un cal troian in PSD și membrii de partid au căzut pe spate neștiind ce mare mafiot este acest individ, perfid, mediocru, politician care nu are nimic in comun, demagog și mai presus de orice un îmbogățit! Poate le spune intr-un viitor CPEX ( ce mult seamănă pana se identifica cu fostul PCR ) câți bani și modul cum și-a construit domeniul din Teleorman. Și da el sunt o gramada de PSD-oști care au mari probleme cu justiția, mai pe românești niște hoți dovediți!

   • Ia cara-te de-aci, mai postacule scarbos, tie nu ti-e rusine deloc, bag seama! Daca nu te-a sictirit nimeni, continui s-o arzi cu tupeu si sa ne improsti cu latrina3, da-i drumul de-aici!

 2. Dan Voiculescu sa ne spună cum și-a agonisit averea de sute de milioane de euro, înainte de 1989 și dacă a svut ceva tangente cu băieții cu ochi albaștri. In anii 70’ era un șef de birou la Vitrocim București care se ocupa cu exportul de ciment al României.
  Băiat de cartier a știut sa se bage unde trebuie și iată-l astăzi mare business man cu conturi de zeci și zeci de milioane de euro in bănci ca doar nu-i tine in casa! Este întruchiparea omului care a avut succes după 90’ dar întrebarea ce fac sutele de mii de antreprenori romani care se chinuie zilnic sa supraviețuiască și care din nefericire nu au avut norocul lui Dan Voiculescu ajuns între timp și mare profesor universitar! Asta este culmea !

 3. Dan Voiculescu sa ne spună cum și-a agonisit averea de sute de milioane de euro, înainte de 1989 și dacă a svut ceva tangente cu băieții cu ochi albaștri. In anii 70’ era un șef de birou la Vitrocim București care se ocupa cu exportul de ciment al României.
  Băiat de cartier a știut sa se bage unde trebuie și iată-l astăzi mare business man cu conturi de zeci și zeci de milioane de euro in bănci ca doar nu-i tine in casa! Este întruchiparea omului care a avut succes după 90’ dar întrebarea ce fac sutele de mii de antreprenori romani care se chinuie zilnic sa supraviețuiască și care din nefericire nu au avut norocul lui Dan Voiculescu ajuns între timp și mare profesor universitar! Asta este culmea !

   • Varanul A FURAT, asa si-a facut averea, un om care isi face avere prin munca cinstita este de admirat, varanul este tocmai pe invers!!! Romania ajuns asa cum a ajuns acum, condusa de o gloata de infractori tocmai pentru ca justitia a dormit cand oameni ca felix furau pe rupte. Nimeni nu ar trebui sa doarma linistit noaptea, ca tot esti ingrijorat se somnul celor care pun intrebari despre averea varanului, locul hotilor precum felix e la puscarie, plus confiscarea furaciunilor. Si fiecare banut furat e de la gura celor care intr-adevar mor de foame tocmai pentru ca muncesc cinstit.

 4. Sunt absolut de aceeași părere cu Dumneavoastră.
  El e principalul vinovat !
  Motivele sunt bine cunoscute!
  Cât rău a putut face țării și oamenilor rețeaua Voiculescu nu poate fi descris !
  Ar trebui să aibă aceeași soartă ca Ceaușescu.

 5. Lipsa autostrăzilor spune multe despre un guvern PSD la Antena 3 Bucureşti care se face că muncește în interesul nației şi în interesul pe termen lung al dolarului. Dacă erau autostrăzi din 2020 PIB-ul era 1500 miliarde de lei dar şi mai multă sărăcie. Oamenii nu pot construi singuri drumuri. Poate singuri învață doar un singur drum. Acela din viață. Care, în cazul Antena 3 este spre puşcăria Jilava unde nimeni nu mai spune: eu sun mai hoț ca minerii. A face munca de râs e o calitate umană de care e nevoie mereu în spița neumană. A săvârși munții de greșeli înseamnă să pui pază la nebuni ca să fure oamenii de bine. În cazul acesta ar fi Dan Voiculescu.

 6. vad ca il scoateti pe voiculescu vinovat de orice,ok,dar de reducerea tva-ului la alimente ce mai spuneti ca tot initiativa lui voiculescu a fost,de asta nu ziceti nimic?

 7. daca ceva nu merge in tara asta se datoreaza lui traian basescu si camarilei sale care au furat cat au putut nu lui voiculescu ca nu voiculescu a vandut flota romana la olandezi incultilor

 8. da da sigur card ca din cauza lui voiculescu nu sunt autostrazi in romania nu?pai voi nu vedeti cat de jalnici sunteti cand spuneti asemenea ineptii….cum poate un singur om sa controleze o tara intreaga?asta este imposibil,numai in mintile voastre umbrite de aburii alcoolului se poate asa ceva reveniti cu picioarele pe pamant fratilor

 9. ziaristilor cei care faceti articole denigratoare la adresa unor persoane care sustin politica cetateanului din romania sa va fie rusine pentru ca intinati presa din romania cu veninul vostru

 10. sunteti patetici serios acum scrieti numai aiureli pe care nici voi nu le credeti sa fiu sincera cu voi sunteti dejectia presei din romania nimeni nu va baga in seama de aceea scrieti numai aberatii pe aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -