„Să vezi ce dictatură face Cioloș!” Oare ce fumează fostul senator care delirează în acest fel?

7
58

Dezlănțuire de balamuc la RTV. Un fost senator PNL, Cristian Bodea, răvășit de frustrări după mai multe experiențe politice caraghioase, a izbucnit isteric: „Ce să facă Cioloș în politică? Ce partid a înființat el? El nu e în stare de nimic, e o marionetă! Și el, și Macron! Macron e o marionetă a serviciilor, Cioloș la fel. Când o să-l aducă securiștii lui Macron, să vezi ce dictatură face! Nu credeți? O să vedeți. Cioloș o să facă o dictatură în țara asta, de nu mai mișcă nimeni! El doar lasă impresia că e european, că e democrat, dar de fapt joacă după cum îi cântă serviciile”.

Bodea și-a îndreptat furia irațională și împotriva lui Jean-Cluade Juncker, președintele Comisiei Europene: „În fruntea Europei avem un bețiv cronic. N-ați văzut că e beat tot timpul?”

Cristian Bodea a fost senator PNL în mandatul 2012-2016, fiind ales pe lista USL, braț la braț cu PSD-iștii. Dat afară din noul PNL și rămas în afara Parlamentului, și-a găsit culcuș în Partidul Ecologist Român (PER), în 2016, fiind numit vicepreședinte. Un an mai târziu, a lepădat și iia ecologistă. Nu s-a găsit încă partidul care să-l merite.

7 COMENTARII

    • –Grav este ca LICHEAUA asta (s-a „strecurat”) a ajuns senator in PARTIDUL LIBERAL !? Gunoiul asta uman a ajuns acum o SLUGA GRETOASA, a infractorului Guitza-Ghitza, fugit in Serbia !?Cand ii vad cum GROHAIE in COCINA TV-Romania TV imi vine sa VOMIT !!! Cătzeaua Cretzuleasca este un „ingerasi” , fata de acest DERBEDEU !!

  1. Păi și ce nu e adevărat în ce spune respectivul liberal? Nu e un bețiv notoriu Jean Claude Junker, nu se vede incapacitatea lui Macron în fața vestelor galbene,nu sa văzut lipsa performanțele guvernului Cioloș? În afară de agenda ideologică neomarxistă a socialiștilor progresiști din U.E.pe care o susține fără rezerve în potriva voinței majorității românilor, nu are un plan clar și nici o poziție definită pe problemele sociale și economice ale țări. Are doar păreri relativiste și clișee obositoare despre valorile europene și statul de drept, care el no sa-l dea pe mâna mafiei PSD-iste,ci o să-l dea necondiționat zeilor cu sânge democrat de la Bruxelles cu resurse cu tot și păduri și tot ce vor ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here