Acasă Politică Război surd în PSD, între Liviu Dragnea şi Ecaterina Andronescu, pentru candidatul...

Război surd în PSD, între Liviu Dragnea şi Ecaterina Andronescu, pentru candidatul la prezidenţiale

Liderul PSD, Liviu Dragnea, construiește o opoziție la Ecaterina Andronescu atât în interiorul Ministerului Educației, cât și în partid, urmare a zvonurilor potrivit intenţia acesteia de a candida la alegerile prezidenţiale din decembrie 2019. Andronescu ar dori să fie candidatul PSD, dar dacă Dragnea nu o va accepta, ar putea candida ca independent, potrivit surselor Edupedu.ro.

Astfel, la următorul comitet executiv al PSD, deputatul de Iași Camelia Gavrilă – de două ori inspectoare școlară generală în Iaşi – va prelua funcția de președinte al departamentului de educație în PSD, poziție din care îi va putea întoarce în partid toate proiectele Ecaterinei Andronescu.

În Ministerul Educației, opoziția la Andronescu este asigurată prin intermediul lui Liviu Pop, de oamenii angajați de el în instituție, au declarat sursele Edupedu.ro.

Întrebată dacă spune că posibilitatea de a candida la prezidențiale este de 0%, Ecaterina Andronescu a răspuns, pentru Edupedu.ro: “Nu. Eu ce pot să vă spun în acest moment e că în partid nu s-a luat nicio decizie în legătură cu cel care va fi susținut de PSD pentru poziția cea mai înaltă în stat. L-ați auzit și pe șeful partidului, spunea: poate să fie un candidat unic al alianței, ceea ce fără îndoială ar crește șansele candidatului alianței PSD-ALDE, poate să fie dl Tăriceanu, dl Dragnea sau altul, asta este cred că ați auzit și dvs”.

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările