Rareş Bogdan şi Oreste la Milano: „Votul tău salvează România!”. Cei doi jurnalişti, oaspeți ai grupului Diaspora Milano pe 23 martie

1
2356

Jurnaliştii Rareş Bogdan şi Oreste Teodorescu vor fi oaspeții grupului Diaspora Milano în ziua de sâmbătă, 23 martie, ocazie cu care vor ține o conferință pe tema importanței votului diasporei la alegerile europarlamentare din 26 martie.

Evenimentul, la care poate participa orice român din Milano, din Lombardia sau din Italia, are ca scop convigerea cât mai multor persoane să participe la votul din 26 mai.

După conferință, care va avea loc într-un salon al unui restaurant românesc din Milano, cei prezenți vor avea ocazia să petrecă o seară românească în compania lui Rareş Bogdan şi a lui Oreste, la o cină cu mâncăruri româneşti şi muzică live.

Grupul Diaspora Milano s-a remarcat prin prezența la marile proteste din țară şi din diaspora şi prin participarea la numeroase inițiative civice.

Postarea integrală de pe pagina de facebook a grupului Diaspora Milano, organizatorul evenimentului:

„Pe 23 martie, la invitația grupului Diaspora Milano, îi vom avea pe Rareş Bogdan şi pe Oreste la Milano.

Intrarea este liberă. Vă aşteptăm numeroşi pentru a-i asculta pe cei doi jurnalişti care se află în prima linie în lupta împotriva guvernului mafiot condus de infractorul Dragnea.

Conferința, al cărei subiect principal este importanța participării la vot a cetățenilor români din diaspora, va avea loc între orele 16.00-18.30 la Restaurantul românesc Eden Events din Sesto San Giovani, la cinci minute de mers pe jos de stația de metrou Sesto Rondo.

Dupa conferință, cei doritori pot să se bucure de cina cu specific românesc în compania celor doi jurnalişti. Meniu fix, 40 de euro, având inclus în preț şi o formație de muzică românească. Cei care vor să servească un meniu pe bază de peşte şi legume, există această posibilitate, dar doar cu rezervare cu minimul 4 zile înainte. Pentru cină trebuie rezervare, tel. 0039 329 473 7364.

Adresa exactă: Piazza Don Mapelli, 22, Sesto San Giovanni, 20099. Restaurantul se află în galerie.”

Conform organizatorilor, după o introducere a celor doi jurnalişti în tema privind importanța participării cetățenilor români din diaspora la alegerile europarlamenare, vor urma discuții pe diverse teme de actualitate din România.

1 COMENTARIU

  1. Amaratii care rad de guşa cu taraful la rtv se abtin sa vomite cu strigaturi langa lautarii adusi pentru rares si oreste!!! ,,meniul fix,, plimbarea pe banii prostovanilor care cred ca dand mooye psd au salvat patria.Rares,oreste,malin bot sa-si mai programeze excursii in strainatate la fraiericii mooyei romanesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.