marți, februarie 27, 2024
AcasăEconomiePSD și ALDE și-au asmuțit dulăii asupra conducerii BNR. Un avocat anti-justiție...

PSD și ALDE și-au asmuțit dulăii asupra conducerii BNR. Un avocat anti-justiție îl face pe Isărescu „impostor în economie”!

-

Atacul lansat de un infractor notoriu, Darius Vâlcov, la adresa guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, face parte dintr-un plan. Vâlcov, șpăgarul din cavou, a lansat acuzații aberante, dar nu a îndrăznit să ceară demiterea lui Isărescu.

Ștafeta a fost preluată de tot felul de vuvuzele ale actualei guvernări. Cel mai departe a mers avocatul Gheorghe Piperea, un adversar înverșunat al justiției și un mare apărător al corupților.

La Antena 3, Piperea l-a numit pe Isărescu „un impostor în economie”, afirmație care arată grobianismul personajului al cărui idol este Călin Popescu Tăriceanu.

- Advertisement -

Piperea a mai făcut o afirmație care denotă fie ticăloșie extremă, fie o crasă ignoranță: „Isărescu este vinovat de marile dezechilibre din economie și din societate”.

Și apoi, a anunțat ce nu îndrăznise Vâlcov: „Urmează revocarea!” În ce condiții? „Dacă nu vine la audierile Comisiei sau dacă răspunde în doi peri”. Deci nici dacă guvernatorul BNR vine la Comisie nu e suficient ca să-și păstreze postul. Trebuie să declare ce vor Piperea, Vâlcov și Daniel Zamfir, altfel va fi decapitat!

Problema e că Piperea, Vâlcov și Daniel Zamfir vor lucruri aberante. De exemplu, vor ca BNR să recunoască faptul că inflația, ROBOR-ul, devalorizarea leului sunt problemele Băncii Naționale, Guvernul nu are nicio vină. Adevărul e exact pe dos, iar Isărescu, de regulă exagerat de diplomat, le-a spus-o astăzi pe șleau.

- Advertisement -

Deci, a devenit revocabil, conform teoriei lui Piperea!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -