PSD reia campania de fake-news “epidemia nu există”: “Sub 0,1% din populație a fost infectată”. Argumentul suprem: pseudo-testarea inițiată de Gabriela Firea și la care nu a venit nimeni

2
1169
La testarea anunțată cu zgomot asurzitor de Firea a bătut vântul pe 11 iunie, în prima și ultima zi de activitate: abia dacă au apărut 10 "voluntari". După alte 19 zile de tăcere, Firea iese acum iar din vizuină și anunță că, între timp, au fost testați - nu se știe unde și când - 4.600 de oameni!

În timp ce numărul infectărilor cu coronavirus rămâne la cote de atenție – 388 de cazuri din 10.424 de teste prelucrate în ultimele 24 de ore –, PSD își continuă la turație maximă campania de fake-news cu care încearcă să convingă românii că epidemia e un complot mondial.

Ultima găselniță a celui mai toxic partid pe care l-a avut România în ultimii 30 de ani este pseudo-testarea organizată de Gabriela Firea în București.

De unde au apărut, brusc, 4.600 de oameni testați de Firea, când în prima zi au fost 10 în loc de 500, apoi nu s-a mai auzit nimic 19 zile?

În urmă cu două săptămâni, marea campanie de testare, anunțată cu surle și trâmbițe și la care a fost invitată toată presa, a început și s-a terminat în aceeași zi. La laboratoarele de la Arena Națională, Firea a anunțat că în prima zi de funcționare urmau să se prezinte, conform programării, 500 de oameni din cei 2.000 de voluntari care – susținea ea – se înscriseseră deja. Dar reporterul publicației buletin.de, care a avut curiozitatea să stea până la sfârșitul programului, n-a numărat decât aproximativ 10 persoane care au venit, în realitate, la testare!

În fața catastrofalului eșec, Firea a dat vina pe Guvern și pe Direcția de Sănătate Publică. I s-ar fi pus bețe-n roate și nu i s-ar fi dat autorizațiile de funcționare, a țipat ea, dar testarea “va continua”.

Ciprian Ciucu, fost consilier general la București, candidat al PNL la Sectorul 6, a dezvăluit însă, la doar câteva ore după ce porțile laboratorului de la Arena Națională se închiseseră, că în PSD s-a dat ordin să fie mobilizat activul de partid, să se prezinte la testare, pentru a salva această operațiune de imagine. “Așa au ajuns PSD-iștii să se testeze pe banii noștri”, a comentat amar Ciucu.

Din 11 iunie și până pe 30 iunie, adică peste două săptămâni și jumătate, nu s-a mai auzit apoi absolut nimic despre marea operațiune de testare a Gabrielei Firea.

Însă marți tema a fost dezgropată din nou și publicul a fost anunțat, de PSD, că s-au făcut 4.600 de teste, din care doar 4 au fost pozitive! Concluzia social-democraților: evident, epidemia nu există, totul e un fals grosolan al Ocultei Mondiale și al guvernului liberal, care vrea să ruineze România, să-i asuprească pe locuitori, să amâne alegerile etc.

Noua campanie – pornită tot prin România TV. Postul abia fusese sancționat pentru după ce a mințit publicul că spitalele cumpără morții

Mecanismul de propagare a campaniei de fake-news ales de PSD a fost cel clasic: Firea a apărut la o televiziune de casă (România TV) unde se practică în mod curent minciunile și falsele știri (postul a fost sancționat de CNA deja pentru acest lucru în timpul pandemiei).

Primărița a făcut anunțul cu cifrele scoase “din burtă” (nicio probă pentru cele spuse). Apoi, PSD a preluat “semnalul” și l-a amplificat pe Facebook și prin alți lideri cunoscuți.

Din 11.000 de bucuresteni înscrişi în programul de testare cu PCR, au fost 4.600 de teste deja efectuate şi din acestea doar 4 au fost pozitive”, a pretins Firea la România TV.

În scenă a apărut, prompt, Lia Olguța Vasilescu: „Doar 4 din 4600 de persoane testate sunt bolnave. Testare facută cu aparatură performantă, după toate regulile și regulamentele naționale și internaționale… Și atunci de unde cifrele prezentate zilnic de Grupul de Comunicare Strategică? De ce nu încep măsurile de relansare economică? Au trecut deja 125 de zile de când ne tot amenință Orban că iese cu masuri economice… 125 de zile!!! Câte firme au fost îngropate de indolența și incompetența acestui guvern?”.

PSD: Sub 0,1% din populație a fost expusă infectării cu COVID-19. Asta e realitatea pe care Guvernul vrea s-o ascundă“

A urmat contul oficial de Facebook al PSD: Sub 0,1% din populație a fost expusă infectării cu COVID-19. Asta e realitatea pe care Guvernul vrea s-o ascundă prin blocarea testării în București!

Doar 4 din 4.600 de teste PCR și doar 2 din cele 500 de teste de anti-corpi au fost pozitive, în cele două studii demarate de Primăria Capitalei. De ce nu vrea Guvernul să știm această realitate?

Pentru că ar fi greu să explice prăbușirea economiei naționale și cei peste 400.000 de oameni care și-au pierdut locurile de muncă în urma restricțiilor.

Ar fi greu să explice măștile de proastă calitate, cumpărate pe șpagă de UNIFARM, în urma obligativității impuse de Guvern.

Iar dacă românii ar afla realitatea, n-ar mai putea să amâne alegerile așa cum și-au propus, prin prelungirea la nesfârșit a stării de alertă!“.

Lungul șir al teoriilor conspirației răspândite în pandemie de social-democrați. Mesajele, furnizate de Rusia, s-au modificat în funcție de momentul epidemiei

În timp ce membrii simpli ai PSD au fost trimiși în stradă, la proteste împotriva măsurilor preventive, liderii partidului au ieșit la posturile TV prietene, să susțină teorii ale conspirației

Pe parcursul ultimelor trei luni și jumătate, PSD și-a coordonat mesajele cu cele emise de propaganda Rusiei în România, susținând teorii ale conspirației și îndemnând fățiș populația să nu respecte măsurile de precauție. Pe rând, public sau subteran, prin liderii partidului, posturile TV arondate sau prin simpli membri de partid și cu ajutorul armatelor de postaci, PSD a împrăștiat teme precum:

– virusul nu există sau, dacă există, nu e periculos,

– Oculta Mondială a inventat pandemia,

– “nazistul” Iohannis vrea să instaureze dictatura,

– suntem ținuți în case ca să fie montate antene 5G,

– vom fi cipați cu forța, pentru ca apoi să fim teleghidați cu ajutorul antenelor 5G,

– autoritățile, mână-n mână cu miliardarii planetei, vor să ne vaccineze cu forța,

– personalul medical minte, fiind mituit de Oculta Mondială,

– spitalele torturează bolnavii contagioși, pe care-i ține cu forța în spitale,

– masca de protecție reduce procentul de oxigen din aer și ne îmbolnăvește de plămâni,

– masca este “botniță”, semnul supunerii față de Oculta Mondială,

– măsurarea temperaturii la intrarea în magazine ascunde furarea datelor personale,

– spitalele cumpără morții de la rude,

– bilanțul zilnic al infectărilor este falsificat de Guvern și doctori.

2 COMENTARII

  1. Cat de nesimtit poti fi ca sa minti in halul acesta pe o problema atat de grava!
    Cat de iresponsabil este sa indemni oamenii sa nu ia in serios un pericol!

    In Franta au murit mai putini decat in Romania din cauza covid 19. dar acolo hotararile guvernului au fost respectate. Populatia nu a fost influentata de rivalii politici sa faca invers, doar ca acestia sa castige o lupta politica cu miza marunta.
    In Franta nu au drept avocat „al poporului” o codoasa. Una care sa propuna anularea amenzilor pentru cei care nu respecta masuri vitale. Francezii nu „beneficiaza” de o Curte Constitutionala – sluga parsiva a politicienilor iresponsabili, care sa admita aiurelile codoasei.

  2. Le doresc psd-eilor si tuturor celor care dezinformeaza sa le ia virusul pe cineva drag, poate asa mai termina cu minciunile si cretinismele!!!!
    Unde in lume, cei din Parlament incurajeaza la nesupunere si incalcarea legiior asa cum se intampla la noi!!! Doar psd-eii si ciracii lor din ALDE si Pro Romania, CCR si Ne-avocatul poporului incalca tot ce guvernul si specialistii recomanda!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here