PSD, acuzat pentru prima oară oficial pentru revenirea epidemiei în România: “A încurajat la cel mai înalt nivel nepurtarea măștilor și a pus la îndoială boala”

3
15151

Pentru prima oară de la începutul pandemiei de Covid-19, încercările sistematice ale PSD de a instiga populația la nerespectarea măsurilor de precauție au fost acuzate direct și oficial.

Florin Roman, liderul deputaților PNL, a fost cel care și-a asumat, joi, răspunderea de a spune lucrurilor pe nume. Acuzația vine într-un moment în care România raportează 460 de cazuri noi de infectare în ultimele 24 de ore – al patrulea cel mai greu bilanț zilnic de la începutul pandemiei și cel mai mare din ultimele două luni.

Florin Roman, liderul deputaților liberali: “PSD este principalul vinovat de creșterea alarmantă a numărului de noi îmbolnăviri

Liderul deputaților liberali, Florin Roman, a spus ceea ce gândea toată lumea despre campania pornită de PSD în ultimele luni

Florin Roman a spus ceea ce toți medicii epidemiologi, foarte mulți politicieni și o mare parte din populație gândește deja: ”PSD este principalul vinovat de creșterea alarmantă a numărului de noi îmbolnăviri. PSD este cel care, de la cel mai înalt nivel, a încurajat nepurtarea măștilor de protecție, a pus la îndoială boala, a acuzat aplicarea amenzilor și nivelul lor ridicat, a criticat măsurile de restricție și în permanență a blocat guvernul în lupta împotriva Covid”.

Liberalul a dat asigurări că ”în pofida acestor atacuri politice iresponsabile din partea PSD în goana după voturi, PNL va continua să gestioneze cu responsabilitate această perioadă dificilă din punct de vedere medical. Urmare a modului în care guvernul României a acționat în această perioadă, nu am ajuns în situația Italiei sau Spaniei”.

Din păcate, statistica arată că România a ajuns deja, în acest moment, în situația Italiei (pe care a întrecut-o, în ultima săptămână, la numărul de cazuri noi) și a Spaniei (cu care suntem aproape la egalitate).

Teoriile conspirației în pandemie: virusul nu există; ba există, dar nu e periculos; spitalele cumpără morții; măsurarea temperaturii îți fură datele

PSD a dus, prin toate pârghiile pe care le are și cu toți aliații pe care i-a găsit, o luptă feroce, în ultimele trei luni, împotriva măsurilor de distanțare socială, a restricțiilor, a stării de urgență și stării de necesitate.

Social-democrații s-au străduit să convingă populația, mai întâi, că virusul nu există. Apoi, că virusul nu e chiar atât de periculos. Că epidemia e falsă, cifrele raportate de Guvern sunt măsluite.

Armatele de postaci plătiți să scrie pe Facebook și televiziuni de casă precum România TV au împrăștiat minciuni și scenarii alarmiste precum acela potrivit căruia spitalele ar plăti rudele celor decedați pentru ca să declare că au murit de Covid.

Parlamentari PSD au ieșit public, primind spațiu în direct la Antena 3, cu teorii halucinante, cum ar fi aceea că măsurarea temperaturii la intrarea în magazine înseamnă, de fapt, că paznicii îți fură datele personale.

PSD și Pro România – eforturi susținute, în ultimele luni, pentru a convinge oamenii că nu e nevoie să respecte restricțiile impuse de Guvern

Marcel Ciolacu și Victor Ponta și-au dat masca de protecție jos ostentativ, în plenul Parlamentului, pentru ca lumea să vadă că nu e nevoie de așa ceva, și au proclamat că Guvernul vrea, de fapt, să “le pună botniță” oamenilor.

PSD a asmuțit slugile de la Avocatul Poporului și Curtea Constituțională în acest război. Avocatul Poporului a contestat declararea stării de urgență și amenzile date celor care n-au respectat restricțiile, iar CCR a acceptat cererea, provocând un haos și lovind grav autoritatea instituțiilor statului.

Principalii beneficiari ai acestei acțiuni a PSD, a Avocatului Poporului și a CCR au fost clanurile interlope care, în timpul stării de urgență, au fost liniștite și obligate să respecte legea abia de intervenția mascaților.

Tot Avocatul Poporului a stârnit stupoare și indignare printre cadrele medicale când a declanșat mecanismul de monitorizare a torturii în spitalele care tratează bolnavi de Covid-19. Renate Weber, percepută drept o persoană periculos de puternic legată de Rusia, s-a arătat nemulțumită că bolnavii contagioși nu erau lăsați să plece acasă, ceea ce, în opinia ei, însemna încălcarea drepturilor pacientului și transformarea spitalelor în spații de detenție!

În ultimele săptămâni, PSD și Pro România au încercat prin toate metodele să blocheze prelungirea stării de necesitate. În fața cifrelor alarmante care arătau o creștere a numărului de infectări, Ciolacu și Ponta au susținut că datele sunt false, manipulate de Guvern.

Calculul politic al PSD și Pro România e simplu: prea puțini morți înseamnă o bilă albă pentru Guvern imposibil de contracarat indiferent câtă propagandă s-ar face. Dacă, însă, lucrurile scapă de sub control, iar numărul deceselor crește, PNL va putea fi acuzat că a gestionat prost situația, că oamenii au murit din cauza asta și, evident, scorul electoral va fi mai mic la alegerile locale și parlamentare din toamnă.

3 COMENTARII

 1. Aceasta campanie de incurajare a contaminarii, deci de agravare a epidemiei este un act criminal asimilat cu cel de genocid.
  Cine are interes sa destabilizeze tara si sa submineze increderea poporului in stat, mai exact cine sut dusmanii Romaniei: rusi si ungaria.
  Si cine sunt cozile lor de topor:
  ciolacu, teodorovici, firea, serban nicolae, iordache, ponta, tariceanu, catarama, plescoianu, codrin, weber, dorneanu, antena 3, rtv, evt, coroiu, gadea, badea, ciuvicu, ciutacu, ursu si echipa sputnik.md.
  Daca stim asta deja, de ce nu ii luam pe toti de mot, ca sa-i ducem la zidul de la Targoviste ?
  n.b
  Doar pentru o vizita, nu va ganditi la prostii!

 2. Si de-abia in 27 septembrie scapam de criminalii astia, pentru ca sa se dea si peste cap, data alegerilor nu va fi amanata. Deja purceaua de firea si toti psdistii ar fi trebuit aruncati afara inca din mai, cand nu se puteau face alegeri, cu mizeria de covid pe capul nostru. Sunt criminali psdistii si compania, tradatori si criminali, cel putin stim unde sunt, s-au strans toti la gramada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here