„Poporul vrea nişte caltaboşi făcuţi din mustăcioara ta”. Reacţii la mesajul de Crăciun al lui Liviu Dragnea

1
943

Urarea de Crăciun postată de Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook nu i-a adus prea multe reacţii simpatice. Dimpotrivă, mesajul a fost acompaniat de peste 1.000 de comentarii dintre care foarte multe dure şi critice cu liderul de facto al puterii politice din România.

„Poporul vrea nişte caltaboş făcuţi din mustăcioara ta”, i-a răspuns lui Dragnea la mesajul de mai sus un utilizator cu numele Razvan Alexandru Constantin.

„Chiar este pe bune postarea? Dacă da, asa tupeu mai rar!”, i-a scris şi Aurelia Marcu.

„INFRACTORULE!!! Ţi-o veni rândul! E doar o perioadă întunecată!” (Laura Schier)

„Fie ca anul nou să-l petreci după gratii” (Constantin Camaraşcu)

„Să dea domnu nostru Isus Cristos să postezi mesaje de sărbători numai din pușcărie în următorii 10 ani. La mulți ani!” (Razvan Alexandru Constantin)

„Fie ca Lumina amnistitiei şi a grațierii să ne ocoloească țara şi în anul care vine şi fie ca prețul energiei electrice şi al gazului să se oprească din creștere împreună cu ROBOR şi OUG. Și după atâtea vise, când vă veți trezi, să găsiți sub brad un manual de limba română, pentru începători (se ştie ea, V, nu de la Vendetta), un manual de etică sau „ietică”, să înțeleagă toată lumea, Constituția pentru magii de la Curte, în special pentru magul-şef şi un manual de economie pentru cei doi crai de la guvern. 
Lângă brad, vin şi bucate, 
Multă, multă sănătate
Și s-avem anticipate!

Leru-i ler şi leru-i verde,
Chiar nu mai avem ce pierde.

Mustăcios, puțin nebun,
Roşu, dar nu-i Moş Crăciun,
Vinde trandafiri şi cere bani,
Ajunge să-i urați la cât mai mulți ani 
În… La anul şi la mulți ani!

Crăciun fericit!” (Florin Miron)

Atacurile „internauţilor” i-au făcut pe unii susţinători ai liderului PSD să reacţioneze dur. Într-un mesaj mai lung, utilizatorul cu numele „Radu Duda” le-a răspuns celor care îl atacă în valuri pe Dragnea:

„La Mulți Ani! Pentru toți nesimțiții care înjură și-și varsă frustrările lor de oameni mici, pe această pagină, iar nesimțirea e un mare păcat! Dumnezeu să vă ierte că nu știi ce faceți și ce spuneți! N-aveți nici unul cum să vă comparați cu Liviu Nicolae Dragnea, care chiar e un bărbat politic, în primul rând pentru Ordonanța ce e de fapt <<Taxa pe lăcomie>> care e cel mai mare act de curaj al politicului din ultimii 28 de ani, apoi pentru faptul că nu vă cenzurează nimicnicia, adică vă lasă să vă desfășurați în toată splendoarea neghiobiei voastre. Mă refer la toți cei care înjură și chiar n-au pentru ce și își varsă frustrările de idioți, mai ales atunci când un om vă face o urare de suflet! Să vă dea Bunul Dumnezeu, după inima voastră, la toți ! Doamne ajută!”

Foto: Mediafax

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here