joi, februarie 29, 2024
AcasăPoliticăPieleanu anunță cu tristețe: "din păcate", Cioloş creşte în sondaje!

Pieleanu anunță cu tristețe: „din păcate”, Cioloş creşte în sondaje!

-

Sociologul de casă al PSD, Marius Pieleanu, e necăjit: în ciuda eforturilor sale, manifestate prin intoxicări media şi prin sondaje mincinoase, popularitatea lui Dacian Cioloş continuă să crească.

„Se fac eforturi mari ca domnul Cioloş să fie cât mai vizibil. Și începe să se vadă, DIN PĂCATE, în opțiunile de vot”, a declarat Pieleanu duminică seara, la Antena 3.

Scăparea lui Pieleanu, cu acel „din păcate”, este o gafă monumentală, pentru că un sociolog nu are voie să se manifeste prin atitudini subiective, gen „din fericire” sau „din păcate”, față de subiecții cercetărilor sale. Altfel, credibilitatea se face praf. Bine, în cazul lui Pieleanu s-a făcut de mult, dar putea măcar să încerce salvarea aparențelor.

- Advertisement -

Atitudinea lui Pieleanu e explicabilă: el şi soția lui iau bani de la PSD, nu de la Cioloş! Și iau bani mulți, sute de mii de euro pe an, pe diverse angajamente: el la SNSPA, ea la Curtea de Conturi, plus contractele grase luate prin firmele proprii.

Doar în 2018, cele două firme ale lui Pieleanu, Grupul de studii socio-comportamentale Avangarde SRL și Psyho Global Consult SRL, au încasat de la PSD peste un milion de lei (220.000 de euro), plus alte sume luate prin contracte „personalizate” cu diverși baroni PSD – de exemplu, Paul Stănescu.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -