(P) Pariază acum pe „Vocea României” la Superbet și primești abonament Voyo!

0
55

Cu pasiunea ta, „Vocea” e super! Vorbim despre SuperLiga talentelor muzicale. Despre emisiunea-concurs care cucerește România în fiecare toamnă și care vineri, 8 septembrie, de la ora 20.30, pornește în direct la Pro TV sezonul numărul 11!

11 – un număr care te trimite cu gândul la sportul-rege, fotbalul. Un număr care definește emisiunea-regină toamna aceasta!

Trăiește acest sezon de „Vocea României” și din postura de parior! Descoperă și această emoție și primești un cadou garantat: abonament VOYO! Vei putea vedea pe platforma de streaming online cele mai de succes seriale de la Pro TV („Las Fierbinți”, „Groapa”, „Clanul”), cele mai de succes emisiuni („Vocea României”, „Românii au talent”) și competiții sportive de top, precum Europa League, Conference League, Cupa Angliei, sau Liga Zimbrilor!

Deschide cont la Superbet.ro accesând acest link și pariază cel puțin 20 de lei pe „Vocea României”! Vei primi garantat, drept cadou, abonamentul Voyo!

Promoția e adresată și jucătorilor deja activi pe Superbet ro. Dacă ai deja cont, trebuie doar să pariezi 20 de lei pe „Vocea României”, și în maximum 48 de ore vei primi pe adresa de e-mail (cu care ți-ai creat contul pe Superbet.ro) codul care activează abonamentul gratuit Voyo.

Urmărește desfășurarea sezonului în care Smiley, Tudor Chirilă, Theo Rose & Horia Brenciu și Irina Rimes sunt antrenori! Pariază pe echipa favorită!

Cu pasiunea ta, „Vocea” e super!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here