miercuri, mai 29, 2024
AcasăNewsPăcătosul Tudorel Toader, favoritul Rusiei, loveşte anti-UE a doua oară de Crăciun!

Păcătosul Tudorel Toader, favoritul Rusiei, loveşte anti-UE a doua oară de Crăciun!

-

Tudorel Toader nu renunţă la păcatele sale anti-europene şi anti-justiţie nici a doua zi de Crăciun. După ce în Ajun a lansat un nou atac la Augustin Lazăr, procurorul general, ministrul Justiţiei o pune iar la zid pe Cristina Tarcea, şefa Înaltei Curţi.

„Asteptam sa vedem ce ne va spune presedinta ICCJ despre suspendarea executarii pedepselor pentru Udrea, Bica, Sova….etc…etc, suspendare dispusa de catre instantele de judecata in urma deciziei CCR privind nelegalitatea constituirii completelor de 5 judecatori ?PS:
Sper sa ne spuna ca procesele vor fi rejudecate cu respectarea legii;
Sper sa ” nu ne spuna” ca isi da demisia ” de onoare”!”, a scris Tudorel Toader, pe Facebook.

Pe lângă faptul că nu are bunul-simţ de a folosi limba română corect (cu diacritice şi semne de punctuaţie corect puse), Toader are o intervenţie aberantă, invocând o decizie a unei instituţii devenite şi ea, ca şi Ministerul Justiţiei, armă anti-UE: Curtea Constituţională a României (CCR), care din 2016 dă continuu decizii în favoarea „Ciumei” PSD-ALDE. În ciuda confiscării politice a CCR, deciziile ei trebuie respectate, asta spune Constituţia, dar nu stabileşte nicidecum vinovăţia şefei Înaltei Curţi pentru măsuri luate înainte de hotărârile CCR.

- Advertisement -

Toader face acest comentariu adresându-se evident publicului uşor de manipulat, dezinformat sau pur şi simplu incapabil să înţeleagă adevărul indiferent câte dovezi i-aiu aduce. E publicul favorit al PSD-ALDE. În schimb, cetăţenii cu mintea destupată înţeleg un lucru simplu: de când a ajuns ministru, Tudorel Toader a devenit instrumentul mafiei penale care a pus stăpânire pe România, dar şi aliatul infractorilor de drept comun (violatori, pedofili, tâlhari) eliberaţi din puşcării EXCLUSIV prin voia lui.

Practic, Tudorel Toader este complice, prin decizie politică, la toate infracţiunile săvârşite de cei eliberaţi din închisori prin semnătura ministrului Justiţiei, via recursul compensatoriu. Mai mult, este complice cu toţi infractorii şi inculpaţii din politică deveniţi sabotori ai statului de drept, prin atacul la legile justiţiei din parlament şi prin tentativele de emitere de OUG pentru modificări de Coduri Penale, amnistie şi graţiere.

Ministrul Justiţiei este de ceva timp şi favoritul Rusiei, via Sputnik – instrumentul oficial de propagandă al Kremlinului. Toader a fost lăudat pentru atacul anti-UE (via susţinerea ordonanţelor neagreate în Europa, nici pe formă, nici pe fond), dar şi pentru că „s-a dat” la preşedintele Klaus Iohannis.

- Advertisement -

Tot Sputnik, a propus-o pe Vasilica Dăncilă „omul anului 2018”.

CITEŞTE ŞI:

EROII RUSIEI: Dăncilă – omul anului, Tudorel Toader – geniu al Dreptului anti-Iohannis

Tudorel Toader, ca un turbat şi de Crăciun. Anunţă că îi cere iar capul procurorului general, deşi cazul e în instanță. Ministrul Justiției nu ține cont de justiție!

- Advertisement -

7 COMENTARII

  1. Nu stiu cine a scris ac articol ..dar se vede ca sunteti de totala rea credinta ..!!! Cum puteti jigni oameni pe care nu ii cunoașteți si nici nu stiti ce pregătire au …??? Stiti este o vorba la romani …prostul nu este prost destul daca nu este si fudul ..!!! RUSINE !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -