EROII RUSIEI: Dăncilă – omul anului, Tudorel Toader – geniu al Dreptului anti-Iohannis

1
6366

Publicaţia Sputnik România (parte din grupul oficial de propagandă al Kremlinului) pompează la greu în capii „Ciumei” PSD-ALDE aflaţi la putere în Bucureşti. Astfel, ministrul Justiţiei Tudorel Toader – aflat pe lista neagră a UE pentru coordonarea operaţiunilor anti-stat de drept – este privit ca un erou de propaganda rusă: „Tudorel Toader – lecţie de drept şi mesaj ironic anti-Iohannis!”, scrie Sputnik România, într-un articol în care laudă comportamentul anti-justiţie al ministrului Justiţiei.

Dar mai ridicată în slăvi este Vasilica Dăncilă, premierul (de formă) al României. Pentru presa rusă, Dăncilă trebuie privită ca un erou naţional, unul dintre motive fiind discursul său anti-Europa chiar în Parlamentul Europei. Iată citatul din Sputnik:

”În numele României spun de la început că nu am venit să dau socoteală” – sunt cuvinte pe care niciun premier sau șef de stat român nu a mai avut curajul să le rostească în fața Europei.

Laudele faţă de cea considerată „marioneta lui Liviu Dragnea” nu se opresc aici.

„Pe plan extern (Dăncilă – n.r..) a promovat apropierea DEMNĂ de Uniunea Europeană, dar a insistat pe relaționarea interbalcanică, precum și cu două puteri extra comunitare – Israel și Turcia.”, scrie Sputnik.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here