(P) Vrei să deschizi o nouă firmă, dar nu dispui de un spațiu ideal? Alege URED Group!

0
97

Una dintre principalele condiții în baza căreia poți înființa o firmă este să deții un sediu social pe care să-l treci în documente; fără acesta, demersurile nu pot fi înaintate. Lucrurile devin cu atât mai complicate cu cât ai nevoie de o multitudine de aprobări în vederea utilizării unui spațiu în acest scop.

Te poți găsi, astfel, în situația în care ai o proprietate ideală în acest sens, însă te lovești de dezacordul persoanelor terțe.

Pentru a evita toate aceste probleme, poți alege să colaborezi o firmă specializată, care să-ți pună la dispoziție locul perfect pentru firma ta, atât din punct de vedere legal, cât și funcțional. Alege serviciile de găzduire sediu social de pe ured.ro și beneficiază de toate avantajele incluse!

Ce este un sediu social?

În termeni simpli, acest spațiu poate fi definit drept adresa oficială a unui business. Mai exact, locul în care teoretic își desfășoară activitatea, unde primește și de unde trimite corespondența, locul în care interacționează cu clienții și autoritățile oficiale sau unde găzduiește controale și ședințe.

Este obligatoriu să deții un spațiu pe care să-l utilizezi în acest mod?

Legea spune că declararea unui sediu social este condiție principală pentru înființare și funcționare. Altfel spus, dacă nu deții un contract valid în acest sens, activezi ilegal și ești expus contravențiilor, fie acestea de ordin financiar sau care vizează suspendarea activității societății.

De ce să alegi URED Group pentru găzduirea sediului social?

Deși pare simplu să găsești un spațiu pe care să-l poți transforma în birou oficial, fie că vorbim de o clădire specială ori chiar de propria locuință, dificultatea apare la momentul finalizării etapelor birocratice. Este nevoie de multiple acorduri și aprobări pentru a putea utiliza în acest mod o adresă, lucru care adesea întârzie momentul la care vei putea da startul activității propriu-zise.

Pentru a simplifica pe cât posibil acest proces, URED îți pune la dispoziție clădiri moderne de birouri, în care-ți vei putea alege propriul spațiu, cu posibilitatea de mutare imediată. Găzduirea se realizează pe termen lung, fără cheltuieli suplimentare la fiecare 12 luni și fără să mai fie nevoie să-ți faci griji legate de chirie și întreținere.

Care sunt locațiile disponibile la ora actuală?

Pentru moment, URED Group îți pune la dispoziție spații pentru sedii sociale în sectoarele 1 și 2 în București, pe care să le poți utiliza imediat ce contractul a fost încheiat. Toate actele se realizează și eliberează rapid, astfel încât totul să poată fi realizat în scurt timp.

Cine poate beneficia de serviciile de găzduire URED?

În principiu, orice business care este în căutarea unui sediu social poate apela la ajutorul firmei. Condițiile principale pe care trebuie să le îndeplinești vizează ca perioada contractuală să fie de minim un an, cu achitare în avans. Suplimentar vei mai avea nevoie de o declarație de nesuprapunere, care să ateste faptul că acesta este singurul sediu pe care-l deții, astfel încât să se evite eventuale probleme.

Obține chiar acum o ofertă!

Dacă ai primit răspunsuri la orice curiozitate și te-ai convins că aceste servicii sunt exact ce ai nevoie, tot ce mai rămâne de făcut este să completezi și să transmiți formularul care te așteaptă pe site. În scurt timp vei fi contactat de un membru al echipei, care-ți va prezenta propunerile disponibile, îți va oferi consultanță în alegere și te va ajuta să semnezi contractul, pentru a te bucura cât mai curând de toate facilitățile pe care le ai la dispoziție.

URED Group este ajutorul tău de încredere, pe care te poți baza oricând îți deschizi o nouă firmă, vrei să schimbi sediul sau chiar să te extinzi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here