(P) Vezi în direct Europeanul de baschet la Superbet și pariază la cele mai mari cote!

0
159

GO SUPER la turneul băieților SuperMari!

EuroBasket a revenit după 5 ani de pauză, cu o luptă deschisă pentru titlul continental. Slovenia e campioana en titre, „The Don” Luka Dončić și coechipierii fiind supercapacitați să-și apere supremația. Serbia lui „The Joker” Nikola Jokić e în pole position, Grecia lui „The Greek” Freak Giannis Antetokounmpo completează podiumul.

Vezi aici toate cotele antepost pentru câștigătoarea Europeanului de baschet!

Găzduit în 5 orașe din 4 țări (Köln și Berlin – Germania; Praga – Cehia; Tbilisi – Georgia; Milano – Italia), între 1-18 septembrie, turneul programează 76 de meciuri.

Cele 24 de echipe sunt împărțite în 4 grupe de câte 6 echipe. Primele 4 clasate din fiecare grupă merg mai departe în faza eliminatorie, unde toate meciurile (optimi, sferturi, semifinale, finala mică și finala mare) se vor juca la Berlin.

Grupa B, cu Slovenia, Franța, Lituania și Germania, plus Bosnia și Ungaria, este considerată „grupa morții”.

Grupa A: Spania, Turcia, Muntenegru, Georgia, Belgia, Bulgaria.

Grupa B: Slovenia, Franța, Lituania, Germania, Bosnia, Ungaria.

Grupa C: Grecia, Italia, Croația, Ucraina, Estonia, Marea Bitanie.

Grupa D: Serbia, Finlanda, Cehia, Polonia, Israel, Olanda.

Vezi aici toată oferta pe Europeanul de baschet!

Evident, vedetele competiției vor fi superstarurile venite din liga profesionistă nord-americană (NBA). 17 dintre cele 24 de calificate la turneul final au jucători care evoluează în cel mai puternic campionat din lume. Frații Antetokounmpo și neamțul Daniel Theis sunt singurii care și câștigat titlul în campionatul din SUA (și Canada, reprezentată de Toronto).  Giannis Antetokounmpo și Nikola Jokić au fost MVP, fiecare în două rânduri.

Super-pachetul „Europeanul de baschet”

Pregătește-te pentru un super-turneu, unde pe lângă streamingul live disponibil pe site-ul Superbet.ro și în aplicația de pariuri sportive Superbet, cele mai populare pariuri pre-meci pe baschet vor fi la cele mai bune cote: Rezultat Final, Total Puncte, Handicap, Câștigă meciul (în Over Time).

De asemenea, meciurile între forțe vor beneficia și de pariuri speciale pe jucători: Total puncte jucător, Total recuperări jucător, Total pase decisive jucător.

Oferta de speciale pe aceste meciuri în care se vor ciocni titanii va fi extinsă și cu Recuperări per echipă, Duel recuperări, Pase decisive pe echipe, Duel pase decisive, Total 3 puncte per echipă, Duel reușite de 3 puncte, Aruncări libere reușite în meci, Cea mai mare diferență de scor, Oricare jucător va înscrie peste 21,5 puncte, Sfertul cu cele mai multe puncte.

Câștigi mai devreme la Europeanul de baschet cu SuperAvantaj

Dacă echipa pe care tu pariezi că va învinge ajunge să aibă un avans de cel puțin 15 puncte, pariul tău e câștigător, indiferent dacă adversara revine și trimite meciul în over time sau îl câștigă în timpul regulamentar.

GO SUPER la Europeanul de baschet! Prinde super-bilete pe super-duelul care încheie prima zi din faza grupelor, meciul dintre Franța (cu Rudy Gobert și Evan Fournier) și Germania (cu Dennis Schröder și Moritz Wagner)!

Inspiră-te pentru SuperBilete în SuperSocial!

Instalează gratuit aplicația Superbet și intră în SuperSocial, singura rețea de socializare a pariorilor, unde peste 600.000 de pasionați de sport și pariuri distribuie bilete!

Vei putea copia, pe orice mize dorești, biltele pe EuroBasket plasate de redacțiile Baschet.ro și Doar Baschet, pe conturile lor, și vei putea câștiga pe inspirația, informațiile și experiența pariorilor care aleg baschetul foarte des.

Intră în grupul #baschet din SuperSocial pentru biletele de toate felurile pe care le poți repeta simplu și rapid și tu!

Hai în SuperSocial!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here