SuperNadal versus SuperRuud, într-o finală ce poate fi SuperVerde pentru tine, pe zgura de la Roland Garros

0
212
Rafael Nadal, regele zgurei: a jucat 13 finale la Roland Garros și le-a câștigat pe toate! Niciun alt jucător, în istoria tenisului, n-a triumfat de atâtea ori la oricare dintre cele patru turnee de Grand Slam. Ceilalți recordmeni în "era Open": Novak Djokovici - 9 trofee la Australian Open; Roger Federer - 8 trofee la Wimbledon; Roger Federer, Jimmy Connors și Pete Sampras - câte 5 trofee la US Open. Iar Nadal e mare favorit să ridice recordul la 14...

Grand Slam-ul la care jucătoarele și jucătorii români au reușit cele mai numeroase performanțe de cel mai înalt nivel, de-a lungul istoriei, își desemnează regele duminică, în finala dintre Rafael Nadal (5 ATP) și Casper Ruud (norvegianul de pe locul 8 mondial, fost elev al Academiei de Tenis a lui… Rafa Nadal!).

Roland Garros e și un turneu de Mare Șlem foarte apreciat de pariori. Zgura se pare că are culoarea „verde” pe bilete plasate de români. Iar o finală în care s-a calificat omul-trofeu la Roland Garros, Rafa Nadal, e un eveniment de neratat pentru orice pasionat de pariuri.

Vezi SuperOferta Superbet și pune-ți SuperBiletele tale!

E un duel între generații, între o legendă și o promisiune care, prin această calificare în premieră în ultimul act al unui turneu de Mare Șlem, devine o certitudine. Avem un SuperFavorit, care se îndreaptă spre a-l 14-lea triumf la „Mondialul pe zgură”, dar și un adversar pe măsură, care a câștigat – pe această suprafață de joc – 7 dintre cele 8 titluri ATP din palmares. Dacă Ruud prinde o zi de grație, totul e SuperPosibil.

Streaming live și SuperCote pe marea finală!

Superbet transmite meciul în direct, duminică, 5 iunie, de la 16.00, pe site-ul Superbet.ro și aplicația de pariuri sportive Superbet.

Poți paria pe acest meci la cele mai mari cote pentru rezultat final și șansă dublă, poți câștiga mai devreme, cu SuperAvantaj (dacă jucătorul pe care ai pariat că va învinge, se va impune cu 6-0 într-un set, poate fi chiar și primul set). În plus, ai ofertă extinsă de pariuri speciale, iar în timpul desfășurării partidei vei avea ofertă de pariuri live la cote mărite.

Profită acum oferta pre-meci pentru SuperFinala dintre Nadal și Ruud!

SuperStatisici pentru SuperBilete

În secțiunea H2H din site și în aplicație găsești cele mai relevante statistici, care monitorizează evoluțiile recente ale celor doi finaliști și te pot ajuta să pariezi informat.

Dacă vrei, poți să plasezi și pariuri speciale, precum procentaj primul serviciu, număr mingi de break câștigate, număr de ași, duble greșeli, procentaj puncte câștigate din primul serviciu, număr mingi de break câștigate în setul 1, număr de game-uri câștigate în meci.

SuperInspirație în SuperSocial

Instalează gratuit aplicația Superbet și intră în SuperSocial, rețeaua în care pariorii cu experiență, pariorii începători, ambasadorii Superbet și jurnaliștii sportivi de top plasează bilete!

Poți câștiga profitând de inspirația cuiva mai experimentat decât tine. A unui parior care poate „juca la rezultat”, obiectiv, calm, analitic și matematic.

În SuperSocial, ai acces la un flux nelimitat de bilete de pariuri. Poți copia oricare și oricâte bilete vrei, pe ce mize decizi tu. Tot ce trebuie este ca ele să te convingă să le joci și tu. Și, crede-ne pe cuvânt, SuperMulte te vor convinge!

Descoperă aici toate beneficiile SuperSocial pentru tine!

Trăiește acest supermeci și fă-l să fie parte și din palmaresul tău verde de parior!

Pariază informat și joacă mereu responsabil!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here