(P) Mohammad Murad: „Pentru Primăria Constanța, l-aș vota pe Claudiu Palaz”

0
242
Mohammad Murad și Claudiu Iorga Palaz

Într-o recentă apariție online, Mohammad Murad, candidat independent la funcția de primar al municipiului Mangalia (dar susținut de PSD) a afirmat că votul său pentru Primăria Constanța ar merge către Claudiu Iorga Palaz, candidatul Partidului Mișcarea Populară (PMP).

Locuind de 20 de ani în orașul Constanța și cunoscându-i pe principalii candidați pentru fotoliul de primar, Mohammad Murad își argumentează opțiunea bazându-se pe ceea ce el a identificat ca fiind experiența administrativă a lui Claudiu Palaz, precum și pe abilitățile de comunicare și colaborare ale șefului organizației județene a PMP.

“Mă simt onorat de afirmațiile făcute de domnul doctor Mohammad Murad, precum și de încrederea pe care mi-o acordă, îndrumându-și simpatizanții să mă voteze pentru funcția de primar al Constanței.

La rândul meu, îi urez succes și am toata convingerea că domnul Murad, din poziția de primar al Mangaliei, alături și de consilierii locali pe care PMP îi va avea în Mangalia, va reuși să ducă la bun sfârșit atât proiectele propuse de PMP Mangalia în programul electoral, cât și proiectele dumnealui, toate utile pentru cetățeni”, a declarat Claudiu-Iorga Palaz.

  • Comandat de Partidul Mișcarea Populară – Organizația județeană Constanța
  • CMF: 21200020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here