sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăUtil(P) Kit-uri pentru unghii cu gel – Top 5 întrebări de care...

(P) Kit-uri pentru unghii cu gel – Top 5 întrebări de care te vei ”lovi”

-

Industria beauty – mai exact, domeniul manichiurii și pedichiurii – este în continuă dezvoltare, tehnicile se schimbă sau apar altele noi, de asemenea și produsele specifice. Dacă te-ai hotărât să elimini din agenda ta vizitele la salon și să-ți achiziționezi un kit unghii gel, atunci trebuie să citești până la final acest articol, pentru că îți oferim informații prețioase, binevenite pentru persoanele începătoare, ca tine.

Unghiile cu gel sunt una dintre cele mai populare metode de manichiură și pedichiură. În ziua de astăzi, din ce în ce mai multe doamne și domnișoare vor să afle detalii despre cum se pun unghiile cu gel și care sunt pașii pe care trebuie să-i urmeze.

Poți să urmezi un curs sau să urmărești tutoriale, plus foarte multă practică. Pentru a veni în ajutorul tău, ți-am pregătit un mic ghid cu cele mai utile sfaturi, mai ales dacă ești la început de drum în acest domeniu.

Este indicat ca mâinile să fie spălate înainte și după aplicarea gelului?

- Advertisement -

Da, este chiar indicat acest proces! Spălatul pe mâini înainte de aplicarea soluțiilor sau dezinfectarea cu un produs special, și după aplicarea gelului, pentru curățarea produselor utilizate ce au ajuns pe piele (praful rezultat în urma pilirii), este necesar. Aplicarea gelului se face pe o suprafață curată, fără grăsimi. De aceea, am introdus în kiturile de unghii și o astfel de soluție.

De ce instrumente ai nevoie pentru pregătirea perfectă a unghiei?

Pilește marginea liberă a unghiei pentru lungime și formă, împinge cuticula cu instrumentul pentru cuticule (pusher), după care poți curăța cu ajutorul capetelor de freză și/sau a forfecuței. Utilizând o pilă de granulație 180 (fină), îndepărtați cu grijă luciul unghiei naturale. Regăsești toate aceste intrumente în kiturile pentru unghii cu gel propuse în magazinul nostru on-line!

- Advertisement -

Primer-ul este must-have! NU îi spune PAS!

După ce ai mătuit și ai curățat unghia cu pămătuful, aplică primer-ul. Acesta ajută la aderența bazei pe toată suprafața unghiei. Atenție! Nu se uscă în lampă!

„Unghiile trebuie să respire” – este un MIT FALS!

Unghiile nu “respiră” deloc. Oxigenul necesar unghiei vine în proporție de 100% prin matricea unghială, din circulația sangvină și, deci, 0% din sursă externă. Așadar, nu este necesar să faci o pauză de la aplicarea gelului pe unghii!

Și graviduțele pot purta unghii cu gel?

Femeile însărcinate au nevoie de atenție specială în ceea ce privește realizarea manichiurii și a produselor folosite, ca urmare a schimbărilor hormonale prin care trec. Producătorii de materiale profesionale au exclus din compoziția gelurilor substanțele toxice de ani buni, ceea ce înseamnă că, respectând măsurile de siguranță și igienă, procedura nu va avea efecte negative.

Ține cont de toate aceste aspecte când începi să realizezi manichiuri clientelor, informează-te pentru a oferi răspunsuri concludente clientelor, și cel mai important lucru, achiziționează un kit pentru unghii cu gel pentru a-ți ușura căutarea de produse pe site-uri sau în magazine!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -