sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăPublicitate(P) Explorând lumea fascinantă a parfumurilor arăbești: de la arome exotice la...

(P) Explorând lumea fascinantă a parfumurilor arăbești: de la arome exotice la note orientale

-

De fiecare dată când ne gândim la parfumuri de top, primul gând ne duce la parfumuri arăbești, aromate și puternice, cu miresme atipice ale ingredientelor-cheie. Unice în lume pentru mixul inedit al compozițiilor și caracteristicile deosebite, parfumurile orientale au o magie ce oferă, fiecăruia dintre noi, un boost de eleganță și încredere.

Cu accente pe note blânde cu acorduri florale, fructate, citrice, sau pe amestecuri îndrăznețe, lemnoase și condimentate, parfumurile arăbești poartă cu ele tradiția locală a culturii orientale, oferind întregului glob o fărâmă din fascinanta lume arabă și aerul exotic specific. Și tocmai pentru că este unic, îl putem distinge ușor, prin aroma aparte ce se diferențiază de restul grație calității sale de conținut.

Parfumuri arăbești cu uleiuri naturale, biologic active

Parfumurile arăbești sunt fabricate din uleiuri naturale, fine, biologic active, iar compozițiile lor sunt lipsite de ingrediente artificiale. Conținutul acestora se bazează, în general, pe uleiuri parfumate foarte concentrate, pe ingrediente naturale, florale și lemnoase, care scot din anonimat întregul buchet prin cele mai atipice combinații ce ne învăluie în lux și eleganță.

Categoriile de parfumuri orientale pentru femei, bărbați și unisex au fost dintotdeauna în topul preferințelor iubitorilor de esențe rafinate, tocmai datorită mixului inedit de uleiuri esențiale și mirodenii specifice lumii arabe.

- Advertisement -

Creațiile olfactive orientale sunt renumite pentru producția de calitate a cunoscătorilor care pot îmbunătăți inclusiv experiența de purtare a unui parfum arăbesc superior. Poate mai puțin  cunoscut este faptul că gama de parfumuri arăbești nu conține doar arome vii unice, ci și adevărate remedii naturiste, cu proprietăți miraculoase, deschise de celebrii medici din antichitate, Hipocrate și Avicenna. Spre exemplu, câteva picături dintr-un parfum original, cu uleiuri esențiale din fructe exotice, scorțișoară, smirnă, iasomie, bergamota, lemn de santal, patchouli sau alte plante și ierburi conferă bună dispoziție, energie, ameliorând oboseala, durerile de cap și cele de articulații.

Cum aplicăm parfumurile arăbești

Foarte concentrate și persistente, parfumurile orientale au o aromă de-a dreptul magică, care poate rezista pe piele mai bine de 36 de ore, pentru aceasta fiind suficiente doar câteva picături. Cu condiția ca ele să fie aplicate în locuri-cheie, conform „principiului de aur”, în zonele prin care trec arterele principale, deoarece aici temperatura este întotdeauna ușor crescută.

Acest lucru permite uleiurilor esențiale naturale să pătrundă cât mai bine în piele, să se încălzească, pentru ca apoi să se dezvăluie în întreaga lor splendoare. Aplicând o picătură de parfum arăbesc la baza gâtului (pe partea din spate a capului), în spatele lobilor urechii și pe încheieturile ambelor mâini, notele de vârf își fac apariția în doar câteva minute, urmând ca aroma să se deschidă din ce în ce mai adânc, devenind mai intensă și mai bogată. Astfel, în câteva ore, din buchet va rămâne o mireasmă ușoară, plăcută și atrăgătoare, care ne va învălui încă o zi întreagă.

- Advertisement -

Mai mult decât atât, spre deosebire de parfumurile tradiționale pe bază de alcool, parfumurile cu ulei oriental pot fi aplicate inclusiv pe păr, o picătură după șamponare lăsând podoaba capilară parfumată zile întregi.

De asemenea, cu ajutorul parfumurilor arăbești putem aromatiza lenjeria de pat sau dulapul de haine pentru a mirosi fantastic.

Întreaga colecție de parfumuri arăbești o putem regăsi și în magazinul online parfumat.ro, unde ne putem delecta cu creații ce necesită o atitudine specială. Cei care le apreciază, le iubesc și le înțeleg  vor beneficia de întreaga gamă de buchete fascinante, înfășurate în valul înmiresmat, invizibil, țesut de senzualitate, mister și, bineînțeles, unicitate.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -