sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăPublicitate(P) Elena Băsescu, primul loc pentru Camera Deputaților pe lista PMP Constanța,...

(P) Elena Băsescu, primul loc pentru Camera Deputaților pe lista PMP Constanța, promite să susțină în Parlament toate proiectele locale, inclusiv pe cele ale comunităților mici

-

(Promovare electorală)

Tânărul politician Elena Băsescu, care este pe primul loc al listei de candidați pentru Camera Deputaților a Parlamentului României propusă alegătorilor din Circumscripția electorală nr. 14 (județul Constanța) de Partidul Mișcarea Populară, desfășoară deja o intensă campanie prin localitățile urbane și rurale.

Fostul europarlamentar, fiica ex-președintelui țării, Traian Băsescu, le transmite oamenilor că toate localitățile județului Constanța, fără nicio excepție, vor fi în atenția sa, pe perioada mandatului parlamentar pentru care candidează în alegerile legislative din 6 decembrie.

Candidatul PMP ține să sublinieze, inclusiv în declarația publică pe care o reproducem integral mai jos, că va susține cu aceeași determinare, în Parlament și la nivel politic general, și proiectele comunităților mai mici, destul de neglijate în ultimile trei decenii.

Elena Băsescu în campanie electorală la Techirghiol (județul Constanța)

Declarație politică Elena Băsescu:

Mă voi lupta pentru alocări bugetare crescute şi voi vorbi constant despre nevoia scăderii birocraţiei şi a accelerării investiţiilor în infrastructura mică, adesea lăsată la urmă

Având în vedere poziţia pe care o are şi portul de la Marea Neagră, resursele naturale de care dispune, faptul că este destinaţia turistică preferată a românilor, pe hârtie, judeţul Constanţa ar trebui să fie pe primul loc în România, după Bucureşti, când vine vorba de dezvoltarea economică şi calitatea vieţii oamenilor.

- Advertisement -

Mergând prin localităţile mai mici ale judeţului, alături de colegii de la #PMP, am văzut însă că sunt o mulţime de probleme aparent mărunte de infrastructură care trenează în ciuda sumelor uriaşe de care dispune Consiliul Judeţean şi a pârghiilor prin care se pot accesa fondurile europene şi programele guvernamentale dedicate zonei rurale din România.

De pildă, cetăţenilor din TOPRAISAR li se promite de ani întregi că vor fi şi ei conectaţi la reţeaua naţională de alimentare cu gaze naturale. Mandatele diverşilor politicieni se succed cu repeziciune, iar rezultatele întârzie să apară.

Alt exemplu: în TECHIRGHIOL se vorbeşte de ani de zile despre nevoia unei legislaţii care să încurajeze pescuitul în apele Mării Negre.

- Advertisement -

De asemenea, oamenii care se ocupă cu agricultura îşi doresc reabilitarea şi dezvoltarea sistemului de irigaţii, mai ales că schimbările climatice s-au tradus în Dobrogea cu secetă prelungită.

Crescătorii de animale ar vrea iniţierea unui proiect, de către Consiliul Judeţean, prin care staţiunea de ovine din cartierul Palas (Constanta) să le ofere oi cu valoare genetică sporită.

Colegii mei de la PMP Techirghiol vorbesc şi despre presiuni exercitate de aleşii locali de altă coloratură politică.”

Elena Băsescu în campanie electorală la Techirghiol (județul Constanța)

„Judeţul nu se reduce doar la orașul Constanţa, la port, la Mamaia şi la celelalte staţiuni turistice cunoscute!”

”Angajamentul meu ferm este că, împreună cu Claudiu Palaz (președinte județean al PMP Constanța și locul 1 la Senat pe lista de candidați ai partidului în Circumscripția electorală nr. 14 – nota red.) şi cu sprijinul celorlalţi parlamentari PMP, aceste localităţi din judeţul Constanţa nu vor mai rămâne «cantitate neglijabilă».

Mă voi lupta pentru alocări bugetare crescute şi voi vorbi constant despre nevoia scăderii birocraţiei şi a accelerării investiţiilor în infrastructura mică, adesea lăsată la urmă.

 Judeţul nu se reduce doar la orașul Constanţa, la port, la Mamaia şi la celelalte staţiuni turistice cunoscute. Pentru a duce Constanţa pe locul întîi, ca dezvoltare economică şi calitate a vieţii, trebuie ca politicienii să acţioneze pentru a-i ajuta şi pe constănţenii din localităţile mai mici.

Este un aforism englezesc care spune că „a rising tide lifts all boats”. Cred cu tărie că trebuie să ajutăm întreg judeţul să se dezvolte uniform şi, când vom rezolva problemele mici, abia atunci vom putea ţinti sus.

De aceea, dacă oamenii îmi vor acorda încrederea lor la alegerile din 6 decembrie, voi susţine în Parlament şi la nivel politic general toate proiectele importante pentru comunităţile locale, indiferent cât de mici ar fi ele.

Împreună Mişcăm Constanţa!

Împreună Mişcăm România!

Elena Băsescu în campanie electorală la Techirghiol (județul Constanța)

––––––––––––––––––––––––––––––––––

– Comandat de Partidul Mișcarea Populară – Organizația Județeană Constanța

– Executat de Macondo Gabo Press SRL – portal: Ziaristii.com

– CUI mandatar financiar : 11200012

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -