(P) Dragoș Simion promite valorificarea superioară a uriașului potențial turistic al Deltei Dunării

0
116

(Promovare electorală)

Dragoș Simion, candidatul Partidului Ecologist Român (PER) la funcția de primar al municipiului Tulcea, are proiecte importante pentru intrarea orașului Tulcea, a Deltei Dunării și a întregii Dobroge de Nord într-o nouă fază de dezvoltare a turismului local: civilizație, modernitate în infrastructură și protecție ecologică. 

“Sunt tulcean din tată-n fiu şi nu voi pleca niciodată de pe meleagurile unde au trăit înaintaşii mei! Voi arăta oamenilor din jur că împreună vom putea face lucruri multe şi bune. Bineînțeles că și pentrun Deltă, ale cărei canale interioare încep, practic, de aici, din orașul Tulcea. Important e să vrei, iar echipa mea… vrea! Dacă şi tulcenii vor, atunci treaba este pe jumătate rezolvată!”

Corina Martin își propune să câștige Primăria Constanței și pentru a contribui la dezvoltarea turismului dobrogean

Corina Martin, candidatul Partidului Ecologist Român la funcția de primar al municipiului Constanța, nu uită că întreaga sa carieră profesională este legată de turism.

Antreprenorul din “industria ospitalității” și promotorul litoralului românesc al Mării Negre și, în egală măsură, al întregii Dobroge, inclusiv al mirificei Delte a Dunării, își declară intenția de a susține dezvoltarea turismului și din calitatea vizată de primar al Constanței.

Corina Martin: “Ca primar al Constanței, voi susține industria locală HoReCa! Am prevăzut în programul meu doi ani de taxe și impozite locale ZERO pentru operatorii HoReCa autorizați din Constanța și Mamaia! Rămân alături de antreprenorii și angajații constănțeni din HoReCa și luptăm ÎMPREUNĂ pentru a schimba Constanța!”

Corina Martin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here