(P) Concurs pe Facebook: “Un weekend de răsfăț, cât 15 ani”, la Phoenicia Grand Hotel din București (21-27 septembrie)

0
185

Concurs pe Facebook: Un weekend de răsfăț, cât 15 ani”, la Phoenicia Grand Hotel din București. Perioada de desfășurare: 21-27 septembrie 2020

Premiul constă într-un voucher pentru un weekend de răsfăț, într-un apartament “Junior Deluxe” cu jacuzzi, cu toate mesele incluse și acces la serviciile hoteliere conexe, la Phoenicia Grand Hotel – București.

Termeni și condiții

1. Organizatorul Concursului

1.1. Organizatorul Concursului „Un weekend de răsfăț, cât 15 ani” (denumit în continuare „Concursul”) este United Business Solutions SRL (director general: Ana Maria Voinea), cu sediul în str. Al. Șerbănescu, nr. 87, sector 1, București, având datele de identificare: J 40/235/2011, CUI RO 27892270 (denumit în continuare „Organizatorul”).

1.2. Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament oficial (denumit în continuare „Termeni și condiții”), fiind obligatoriu pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfășurarii Concursului. Astfel de modificari vor intra in vigoare la momentul publicarii lor pe site-ul www.facebook.com.

1.3. Concursul este organizat prin intermediul site-ului de socializare www.facebook.com (denumit în continuare „site”), în conformitate cu dispozițiile OG 99/2000, privind comercializarea produselor și serviciilor de piață, în accepțiunea art. 46 din respectivul act normativ.

2. Sponsorul concursului este United Business Solutions SRL, cu datele de identificare menționate la art. 1.1 din prezentul regulament.

Tematica concursului este „15 ani de Phoenicia Grand Hotel” și constă în respectarea următorilor pași:

• Prima condiție este să fii fan al paginii de Facebook Phoenicia Grand Hotel (str. Alexandru Șerbănescu, nr. 87, București-Nord, telefon021 300 0888): https://www.facebook.com/phoenicia.grand.hotel

• A doua condiție este să dai share & like ofertei “Un weekend de răsfăț, cât 15 ani”, postată pe pagina prezentată mai sus. Acest aspect (acțiunea de share & like) trebuie să poată fi verificată la momentul stabilirii câștigătorului (data de 27.09.2020).

• A treia condiție este să scrii în comentariile postării o urare pentru Phoenicia Grand Hotel.

• A patra condiție este să etichetezi persoana alături de care ai vrea să te bucuri de premiul oferit de Phoenicia Grand Hotel – București, în urma Concursului “Un weekend de răsfăț, cât 15 ani”.

3. Calendarul de desfășurare a Concursului
Calendarul concursului este:
– 20.09.2020-27.09.2020 (ora 18.00) – perioada de like & share;
– 27.09.2020 (ora 19.00) – tragerea la sorți a câștigatorului, folosind http://www.random.org/ și anunțarea publică a acestuia, pe pagina de Facebook menționată mai sus.

4. Dreptul de participare
La Concurs pot participa toți cetățenii români sau străini care au împlinit vârsta de 18 ani până la data de 20.09.2020. Nu pot participa angajații United Business Solutions SRL.

5. Premiul. Predarea premiului.
Premiul constă într-un voucher pentru un weekend de răsfăț, într-un apartament “Junior Deluxe” cu jacuzzi, cu toate mesele incluse și acces la serviciile hoteliere conexe, la Phoenicia Grand Hotel – București.

Pentru a fi validat drept câștigator, participantul are obligația de a prezenta organizatorilor datele necesare pentru verificarea identității : serie și număr act de identitate, CNP și adresă, dovada deținerii contului respectiv în rețeaua de socializare. Refuzul sau imposibilitatea de a prezenta spre validare aceste date, la cererea organizatorului, atrage dupa sine, în mod automat, anularea premiului câștigat de către participant.

În baza datelor de identitate va fi emis voucherul de cazare, care va fi ridicat de către câștigător de la hotel și în baza căruia se va efectua check-in-ul, la momentul cazării.

Datele personale vor fi înregistrate și/sau stocate într-o bază de date, de către organizator, în vederea transmiterii de oferte de marketing, cu respectarea drepturilor persoanelor care furnizează date cu caracter personal. Termenii și condițiile specifice sunt descrise, în amănunt, pe https://www.phoeniciahotels.ro/

Efectuarea rezervării trebuie realizată până la data de 31.03.2021, ora 17.00, dată până la care va fi revendicat și premiul sub formă de voucher, în conformitate cu prevederile Regulamentului Oficial. În caz contrar, premiul nu mai estew datorat de către organizatori.

6. Acord de principiu
Participarea la concurs presupune că participanții au acceptat în totalitate condițiile prezentului regulament, eventualele decizii ulterioare ale organizatorilor și termenii și condițiile privind datele personale.

7. Încetarea Campaniei
Prezenta Campanie poate înceta înainte de termenul stabilit numai în cazul apariţiei unui eveniment ce constituie “forţă majoră”, inclusiv în cazul imposibilităţii Organizatorului, din motive independente de voinţa sa, de a continua prezenta Campanie sau de a oferi premiul.

8. Litigii
Eventualele litigii apărute între Organizator şi participanţii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti române competente.

9. Regulamentul Oficial

Regulamentul Campaniei este disponibil, în mod gratuit pentru toți participanții, pe site-ul https://www.phoeniciahotels.ro

Phoenicia Grand Hotel din București-Nord (Băneasa)

Phoenicia Grand Hotel este situat în București-Nord (Băneasa), într-o locație ideală pentru oaspeții care vor să exploreze orașul într-un “city break” sau dacă sunt într-o călătorie de afaceri. Este poziționat într-o zonă frumoasă a orașului, de unde puteți avea acces ușor la multe din locurile populare destinate relaxării sau mediului de afaceri. Centrul de Expoziții “Romexpo” este situat la numai 3 km de Phoenicia Grand Hotel, iar la câteva minute de mers pe jos poți să te bucuri de frumusețea Parcului Herăstrău, un parc ideal pentru “jogging” și plimbări relaxante. Aeroportul Internațional “Henri Coandă” se află la numai 10 minute de mers cu mașina.

Sunt 348 de camere echipate cu mini bar, TV LCD, internet wireless gratuit, aer condiționat, telefon, uscător de păr, facilitate pentru pregătirea ceaiului și a cafelei.

Diminețile la Phoenicia Grand Hotel încep cu un mic-dejun ce cuprinde o mulțime de produse bine alese. Oaspeții hotelului au fost impresionați întodeauna de varietatea și calitatea produselor puse la dispoziție în fiecare dimineată la micul dejun. Într-o atmosferă elegantă și relaxantă clienții pot servi din zona de “Fresh Corner” oricare dintre cele 7 variante de “fresh”-uri proaspăt pregătite.

Pentru întâlnirile de afaceri sunt puse la dispoziție 10 săli de conferință complet echipate, iar zona Mezaninului este pusă la dispoziție pentru a savura varianta de “coffee break” aleasă.

În hotel se regăsesc două restaurante “à la carte”, unde se poate lua masa într-un cadru elegant și relaxant. Restaurantul “Zarada” oferă o experiență de bucătarie internațională și românească, iar dacă se dorește a se călători în lumea bucătăriei libaneze, aceasta se poate realiza, într-un cadru select, la Restaurant “Saidoun”. La “Lobby Bar”, oaspeții se pot delecta cu cocktail-uri apetisante.

Este pus la dispoziție un centru SPA, cu sală de fitness, saună, salon de masaj și salon de înfrumusețare.

Cele mai populare facilități

Aparat de preparare a ceaiului/cafelei în toate camerele

 Seif în camere

 Camera de bagaje

 Parcare gratuită

 Wi-Fi disponibil în toate zonele

 Facilități business

 Mezanin

Servicii

Aparat de preparare a ceaiului/cafelei în toate camerele

Seif în camere

Camera de bagaje

Wi-FI gratuit

Parcare gratuită

Transfer de la și/sau la aeroport

Salon de înfrumusețare

Spălătorie

Menaj zilnic gratuit

Ziare gratuite

ATM

Parcare gratuită

Recepția disponibilă 24/24 ore

Wi-Fi disponibil în toate zonele

Facilități de siguranță

Trusă de prim-ajutor disponibilă

Proces de verificare a sănătății oaspeților

Dezinfectant pentru mâini

Protocoalele de siguranță impuse

Distanțare fizică

Exterior

Terasă

Gradină

Mobilă de gradină

Baruri

Facilități business

Baruri

Facilitati business

Wi-FI gratuit

Fax/copiator

Săli de conferință și petreceri

Fitness & SPA

Centru Spa

Masaj

Sală Fitness

Phoenicia Hair Pro

Evenimente

Sală de conferință Kadisha

Sală de conferință București

Sală de conferință Byblos

Mezanin

Sală de conferință Saidon

Sală de conferință Tyr

Sală de conferință Adon

Sală de conferință Beirut

Kadisha Ballroom

Sală de conferință Damour

Sală de conferință Theodosia

Club Misty

Restaurante & Baruri

Restaurant Zarada

Lobby Bar

Restaurant Colosseum

Platinium Lounge & Club

Restaurant Saidoun

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here