(P) 4 moduri simple de a obține un împrumut pentru a finanța nunta ta de vis

0
138

Cel mai important eveniment din viață fiecărui om este, cu siguranță, nunta! Dacă ești pe cale de a organiza un astfel de eveniment atât de deosebit, cu siguranță știi deja că ai nevoie de foarte mulți bani pe care să-i cheltui pe diverse lucruri sau servicii.

Astfel, împrumuturile online se numără printre cele mai simple modalități prin care un viitor mire poate face rost de banii pentru nuntă. Optează pentru o instituție financiară nebancară din Republica Moldova și solicită un împrumut rapid, fără să mai stai pe gânduri vreo clipă! De exemplu, compania de creditare Zoom Credit îți oferă condiții excelente pentru a beneficia de un împrumut în Moldova la cele mai bune condiții.

Deci, cum poți lua un credit doar cu buletinul? Îți oferim 4 modalități:

1. Telefon: apelând la numărul de telefon 079 330 300, operatorii noștri vor înregistra cererea, iar răspunsul cu privire la aprobarea creditului îl primești în cel mult 15 minute.

2. Oficiul Zoom Credit: ne găsești fizic și în filiala noastră din Chișinău, Bd. Decebal 76/4. Este necesar să ai cu tine buletinul de identitate valabil, iar managerii vor gestiona întreg procesul de creditare. Banii îi poți primi pe loc, prin casă.

3. Parteneri: poți alege să mergi la cel mai apropiat oficiu poștal Poșta Moldovei. Colaboratorii acesteia îți vor înregistra cererea și în cel mai scurt timp vei fi apelat de către unul din reprezentanții companiei noastre.

4. Online: accesând site-ul nostru https://zoomcredit.md/ și urmând câțiva pași. Acolo vei alege serviciul dorit, suma de care ai nevoie și perioada de rambursare. În funcție de ultima se va schimba procentul de dobândă. Ulterior, vei completa câmpurile din solicitarea online și vei încărca o fotografie cu actul de identitate. Informațiile vor fi transmise către consultanții companiei, iar răspunsul de acordare îl vei primi în doar 30 de minute, prin SMS. După semnarea contractului, rămâne doar să-ți iei banii!

După cum ai înţeles, totul este extrem de simplu, iar un credit pe termen lung este cu siguranţă cea mai bună alegere, atunci când vine vorba de organizarea unui eveniment atât de important ca nunta! Dacă îţi cunoşti şi tu valoarea timpului şi înţelegi importanța fiecărui minut, optează pentru credit rapid de la Zoom Credit!

Să ai o nuntă de vis!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here