Oana Pellea despre prestaţia lui Daea în Parlamentul European: „O RUŞINE! Ei fac România de râs”

4
4418
Petre Daea a făcut circ, la audierile din Parlamentul European

Actriţa Oana Pellea – una dintre cele mai critice voci, din lumea scenei, faţă de actuala putere – s-a arătat oripilată de prestaţia în Parlamentul European a ministrului Agriculturii, Petre Daea. Acesta a vorbit ca pe maidan, dezlânat, fără cap şi fără coadă. A spus de nenumărate ori „Bravo!” (deşi n-a fost clar pentru ce şi pentru cine) şi s-a lăudat cu cormoranii care, în România, „fac baie în piscină”. Oana Pellea a reacţionat pe Facebook:

„N-am cuvinte. O RUŞINE! Oameni buni, ei nu se fac de râs în nume personal. Ei fac ROMÂNIA de râs. Ne fac pe noi de râs în toată lumea!”

4 COMENTARII

  1. Mă înclin,respectuos,in fața Dnei OANA pt.tot ceea ce face pe scenă și în afară. O voce articulată, acidă și corectă,un caracter deosebit,un român adevărat,un spirit civic remarcabil. Păcat că majoritatea colegilor din țară stau in garderoba lor , tăcuți dar veseli, somnoroși și melancolici,zburdalnici că tastatura a rămas blocată pe roșu,că n-au voce, că n-au timp, că nu-i de nasul lor, că… nu trebuie să deranjezi ciocoii,nu,nu…tăcerea este de aur…!

  2. Ma tem ca asa cum tiganii au fost ajutati de forte oculte sa ajunga peste tot in Europa si ne-au facut de ras iremediabil, acesti agenti anti-EU care se duc cu mintea impleticita sa vorbeasca in Parlamentul European desavarsesc opera prin care Romania sa le devina celor din EU o relatie jenanta, dezirabil propusa spre inlaturare, fie ca sincer vor incepe sa creada ca avem un procent ingrijorator de intarziati mintali, fie ca vor considera ca NE BATEM JOC DE EI!…Ma tem ca dupa al doilea razboi mondial a dictat Churchill sa fim lasati in mainile rusilor, iar acum, prin intermediul cozilor de topor din psd si alde, ne prefacem ca suntem idioti si ne extragem singuri din colaborarea cu EU, ca si cum ne asteapta o glorie nemaipomenita fara EU :(.

  3. Draga Oana, te iubesc ! Asa cum l-am iubit si pe inegalabilul tau tata . Pentru talentul vostru dar si mai mult pentru omenia si curajul de a vi-l pune ,fara compromisuri, in slujba binelui. Amza e, acolo unde e, mandru de tine. Amza traieste. E viu in sufletele tuturor romanilor curati la suflet. Tine-o asa Oana, avem nevoie de oameni ca tine. Tu nu ne vei dezamagi nicicand

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here